Wie heeft er gewonnen?

20 februari 2020

Tijdens de bedrijvendag van Avans in Den Bosch maakten de studenten kans op een restaurantbon. Om deze bon te winnen, moesten zij raden hoeveel Tony Chocolonely repen er in de vaas zaten. Als je snel kunt tellen, dan heb je gezien dat er 54 waren. Toen we op de open dag van het Saxion stonden, zijn er een aantal repen op mysterieuze wijze verdwenen. Daarom hebben wij ze nu extra goed in de gaten gehouden en heeft geen  van de collega’s van de repen gesmuld. De winnaar heeft hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Open dag in Oss

Ook dit keer organiseren wij een open dag voor bouwkunde/ BTB studenten die op zoek zijn naar een stageplek of bijbaan. Hou onze LinkedIn hiervoor in de gaten en wie weet loop jij binnenkort stage of heb je een bijbaan bij ons.

Werken bij Nibag

Wil je ons team komen versterken? Parttime als stagiaire of misschien juist trainee. Bekijk snel onze vacatures. Nog niet in het juiste leerjaar, maar wel geïnteresseerd in werken voor Nibag? Neem dan alsnog contact met ons op! Wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht