We zijn gecertificeerd voor het energielabel Nieuwbouw Utiliteit!

25 maart 2019

Nibag is al meer dan 10 jaar gecertificeerd voor het opstellen en registreren van energielabels voor bestaande woningbouw en -utiliteitsbouw. Vanaf nu is Nibag ook gecertificeerd om de energielabels van nieuwbouw utiliteitspanden te registreren. Hierdoor is het mogelijk om middels een detailleerde methodiek* de veelal verregaande duurzaamheid ten opzichte van bestaande bouw te kwantificeren tot aan A++++.

Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Wist u dat energielabels verplicht zijn bij oplevering, verkoop en (nieuwe) verhuur van Utiliteitspanden? Dat u anders boetes riskeert? En dat in 2023 alle kantoren verplicht het energielabel C moeten hebben?

Heeft u een energielabel nodig? Dan kiest u natuurlijk voor een ervaren gecertificeerd bedrijf met kwaliteit en dus voor Nibag!


*Is het energielabel voor een gebouw opgenomen met de basismethodiek, dan krijgt het gebouw een energielabelklasse in de range G tot en met A. De basismethodiek wordt vooral gebruikt bij bestaande gebouwen. Is het energielabel voor dit gebouw opgenomen met de gedetailleerde methodiek, dan krijgt het gebouw een energielabelklasse in de range B tot en met A++++. De gedetailleerde methodiek wordt vooral gebruikt bij nieuwbouw en bestaande gebouwen die grondig gerenoveerd zijn (tot bijna nieuwbouw niveau).

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht