De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nibag op MONUMENT 2019

02 mei 2019

Gijs, onze adviseur Duurzame Monumenten, is op woensdag 15 mei aanwezig op de vakbeurs MONUMENT. Deze beurs is hét trefpunt voor professionals en eigenaren van Nederlands monumentaal erfgoed. MONUMENT verbindt bezoekers aan erfgoedspecialisten en brengt hen zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de sector.

Komt u ook langs bij Gijs?

Gijs is te vinden als gastadviseur op de stand van het Nationaal Restauratiefonds. Bij deze stand worden bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van verduurzaming van monumenten. Daarnaast kunt u hier met een VR-bril een kijkje nemen in een monumentaal pand. Gijs loopt graag samen met u door deze monumentale boerderij om u te wijzen op de verschillende verduurzamingsmogelijkheden. Uiteraard helpt hij u ook graag bij eventuele vragen die u heeft. Loop dus gerust langs!

Kaarten zijn nu nog gratis!

Deze monumentenbeurs is gratis voor bezoekers die zich vooraf online registreren. Dit kan tot maandag 13 mei, de laatste dag voor de beurs. Kaartjes kosten daarna € 25,-. Wilt u MONUMENT ook bezoeken? Bestel dan direct uw gratis kaartje.

Zien wij u daar?

Meer weten over het verduurzamen van uw monument?

Lees meer over DuMo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht