De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nibag helpt 2019 | Zwemmen voor het KWF

14 februari 2019

In navolging op de actie ‘Janna helpt’ gaat Nibag ook dit jaar weer een goed doel sponsoren. Dit jaar gaat team Nibag 2 kilometer zwemmen voor het KWF. Wanneer u een energielabel nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om geld te doneren. Afhankelijk van wie u als erkend deskundige kiest, doneert u € 5,-, € 10,- € 20,- of € 30,- aan het goede doel.

“KWF gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Samen kunnen we deze dag dichterbij brengen. Daarom vragen we iedereen om ons mee te helpen. Ook jou.”

Zwemmen voor het KWF

Op zaterdag 31 augustus wordt de 25ste editie van de Osse  Maasrace georganiseerd. Aansluitend op deze open water wedstrijd is er weer een prestatie zwemtocht voor het KWF. Deze editie is extra bijzonder. Niet alleen is dit een jubileumeditie van de Osse Maasrace. Het is ook de eerste keer dat er een naast de ‘gewone’ prestatietocht een  Night Swim georganiseerd wordt. Lees hier meer over de Osse Maasrace.

Wel of niet in het donker?

Of team Nibag de uitdaging aan durft te gaan om ook in het donker te gaan zwemmen, dat blijft nog even de vraag. Er wordt in ieder geval hard getraind om de tocht te volbrengen!

Ook een steentje bijdragen?

Wanneer u een definitief energielabel aanvraagt, kunt u ervoor kiezen om een gedeelte van het bedrag dat u betaalt te doneren aan het KWF. Hoeveel dit is, hangt af van welke erkend deskundige u kiest. U kunt de erkend deskundige zoeken door de naam in te vullen in de zoekbalk.

  • Kiest u voor J. Donkers, dan doneert u € 5,-
  • Kiest u voor K. Bekkers, dan doneert u € 10,-
  • Kiest u voor J. Steenkamer, dan doneert u € 20,-
  • Kiest u voor J. Verbaarschott, dan doneert u € 30,-

Wilt u graag geld doneren, maar heeft u geen energielabel nodig? Dat kan ook! Ga naar onze pagina op de KWF Site. Hier kunt u geld doneren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrag over te maken naar: Nibag Groep BV, t.g.v. rekeningnummer NL36RABO0145755487 onder vermelding van ‘Nibag helpt 2019’. Wij zorgen er dan voor dat de donatie bij het goede doel terechtkomt.

Alvast bedankt!

Steun ‘Nibag helpt’ en doneer aan het goed doel met de aanschaf van uw energielabel.

Vraag direct uw energielabel aan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht