De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Keukentafelgesprek

Het ‘keukentafelgesprek’ betreft een richtinggevend en vrijblijvend advies ter verduurzaming van uw woning dat ik u ter plaatse geef.

In het gesprek kunt u al uw vragen stellen, uw gedachtegangen bespreken en uw plannen aan mij voorleggen. Het gesprek hoeft uiteraard niet per se statisch aan de keukentafel plaats te vinden. Liever krijg ik een algehele indruk van uw woning door samen met u rond te lopen. Zo wordt het advies direct afgestemd op de praktische uitvoerbaarheid. Het gesprek is richtinggevend, zodat u zelf verder kunt met de verduurzaming van uw monument. Of we gaan samen aan de slag!

Heeft u interesse?
Neem dan contact met mij op om aan de slag te gaan. Graag ontvang ik dan enkele gegevens over uw woning. Het keukentafelgesprek plan ik graag in overleg met u, nadat ik deze gegevens heb ontvangen. Het gesprek neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag.

Door deze quick-scan op het gebied van bouw- en installatietechniek en het analyseren van de energierekening en de wensen van de gebruiker wordt de stand van zaken in kaart gebracht. De status en omschrijving van het monument bieden inzicht in de aanraakbaarheid. Door de multidisciplinaire aanpak van Nibag, met de kennis en ervaring van cultuurhistorie en bouwhistorie, zorgen wij voor instandhouding of zelfs verbetering van uw monumentale erfgoed.

Wij combineren onze kennis van energie met onze passie voor erfgoed!

Veelgestelde vragen keukentafelgesprek

Wat kost het?

Het keukentafelgesprek kost u slechts € 250,-.

Wat kan ik verwachten van het keukentafelgesprek?

Het keukentafelgesprek biedt u inzicht in de mogelijkheden ten aanzien van de verduurzaming van uw monumentale woning waarbij rekening wordt gehouden met de praktische uitvoerbaarheid en de aanraakbaarheid van het monument.

Wanneer komt de adviseur langs?

Het keukentafelgesprek wordt in overleg met u ingepland.

Ik heb een specifieke vraag over mijn monument, wat moet ik doen?

Tijdens het keukentafelgesprek kunt u alle vragen over uw monument aan de adviseur stellen. De multidisciplinaire aanpak van Nibag zorgt ervoor dat alle facetten worden bekeken in de mogelijkheden tot de verduurzaming van monumenten.

Mijn monument is onlangs verduurzaamd, wat kan ik doen?

Dat is geweldig. Uw kennis en ervaringen kunt u met ons delen of samen met uw buurtgenoten delen.

Een voorbeeld om uw kennis en ervaringen te delen is door middel van het programma Buurkracht. Nibag is sinds 2015 partner van Buurkracht. Dat wil zeggen dat we Buurkracht ondersteunen, door iedere buurt advies te geven in de vorm een Woningscan en een Buurtscan. Voor de hele buurt zetten we het energieverbruik en de energiebesparende mogelijkheden op een rijtje. Zo geven we de hele buurt inzicht in de kosten en de baten van energiebesparing thuis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Krijg ik ook inzicht in de kosten van verduurzaming?

Het keukentafelgesprek richt zich slechts op de mogelijkheden tot verduurzaming van de woning. In dit gesprek worden financiële overwegingen niet meegenomen. Het berekenen van investeringen, terugverdientijden en financiële mogelijkheden kan worden gedaan door middel van een complete adviesrapportage DuMo.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

€ 250,-

INTERESSE