De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Janna helpt!

12 januari 2018

Een huis (ver)kopen is een unieke en vaak spannende ervaring! Tijdens het (ver)koopproces doet u een beroep op zowel uw ratio alsmede uw gevoel. Aan de ene kant gaat het om heel veel geld en strenge voorwaarden. En aan de andere kant geeft het kopen van een woning u positieve energie, waarbij de woning u comfort biedt op allerlei vlakken. Dit gold ook voor Janna, onze Erkend Deskundige die nog niet zo lang geleden zelf een huis kocht. Gezien het niet vanzelfsprekend is dat iedereen een dak boven het hoofd heeft, doet Janna nu een beroep op uw ratio en uw gevoel middels onze campagne ‘Janna helpt!’.

Een energielabel én een donatie aan het goede doel

U bent verplicht om een ‘definitief energielabel’ bij de verkoop van uw woning. De kosten hiervoor staan niet in verhouding tot de verkoopprijs van uw woning. Nog geen € 5 versus een gemiddelde koopsom in Nederland van ruim € 250.000. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om iets meer te betalen voor uw energielabel en zo geld te doneren aan het goede doel.

Help ook mee!

U betaalt voor een definitief label €15,-. Hiervan doneren wij dan € 10 aan een goed doel. Hopelijk maken vele tientjes het verschil en kunnen wij namens Janna een substantieel bedrag overmaken naar een nog nader vast te stellen goed doel. Mocht u losstaand van een definitief energielabel geïnteresseerd zijn in een bijdrage aan het goede doel, laat dan uw contactgegevens achter bij Janna (j.donkers@nibag.nl).

Bij voorbaat dank, mede namens Janna!

Steun ‘Janna helpt’ en doneer €10,- aan het goed doel met de aanschaf van uw energielabel

 

Vraag direct uw energielabel aan

Let op! Vergeet niet als erkend deskundige J. Donkers aan te klikken.

Santa Run

Janna zamelt geld in voor de Santa Run. Een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. Op zaterdag 15 december zal Janna dan ook (met collega’s) door de binnenstad van Oss rennen in Kerstmannenpak.

De goede doelen die Janna steunt

  • Platform Glabal Goals Oss
  • Stichting Met je hart Oss
  • Stichting Dichterbij
  • Heart Care
  • De Fanfare Lith

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht