De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

‘Janna helpt’: de goede doelen

16 november 2018

U heeft onze actie ‘Janna helpt’ vast al wel voorbij zien komen. Schaft u een definitief energielabel van €15,- aan, dan doneert Nibag €10,- aan de goede doelen van de Santa Run. Welke goede doelen de Santa Run dit jaar ondersteunt, was nog niet bekend gemaakt. Tot nu toe.

De Buitenpas: thuis voor mensen met een verstandelijke beperking

De Buitenpas biedt een thuis aan mensen met een verstandelijke beperking. Wat deze woning bijzonder maakt, is dat deze woonvorm is opgericht door ouders voor hun kinderen. Op deze manier houden de ouders zelf de regie over het leven en de zorg van hun kind. Voorop staat dan ook om de bewoners een veilige omgeving te bieden. Na de dagbesteding staat bijvoorbeeld de koffie (of thee) klaar en kunnen de bewoners vertellen over hun dag. Lees meer over de Buitenpas.

Platform Global Goals Oss

In 2015 stelde de Verenigde Naties 17 doelen (goals) op voor de periode 2016 tot 2030. De doelen omvatten onder meer een eind maken aan extreme armoede en de klimaatverandering herstellen. Het Platform Global Goals Oss wil bijdragen om deze doelen te verwezenlijken. Dit doen zij onder meer door een verbinding te leggen tussen alle betrokkenen om zo gedragsverandering in gang te zetten. Lees hier meer over het Platform Global Goals Oss.

Met je hart Oss

Met je hart Oss wil het gevoel van eenzaamheid onder ouderen verminderen. Zij organiseren ontmoetingen voor ouderen om ze weer onder de mensen te brengen. De kracht van de stichting is dat deze ontmoetingen structureel geregeld worden. Zo ontstaat er een waardevol contact voor deze kwetsbare groep. Om deze ontmoetingen te kunnen realiseren, werkt Met je hart Oss onder meer samen restaurants. Gasten kunnen vrijwillig €1 doneren, die volledig ten goede komt aan het organiseren van de ontmoetingen. Lees meer over Met je hart Oss.

Stichting Dichterbij

Stichting Dichterbij helpt mensen met een beperking om te leven zoals zij zelf willen: of dat nu zo lang mogelijk thuis wonen is of juist zelfstandig in een appartement. Thuis, op school of op een locatie van Dichterbij ondersteunt de stichting mensen met een verstandelijke beperking. Stichting Dichterbij kijkt niet naar de beperking, maar naar wat er wel kan. Lees meer over stichting Dichterbij.

Fanfare Lith

Het laatste goede doel dat Janna steunt, is de fanfare van Lith. Wat een fanfare doet, behoeft natuurlijk geen verder uitleg. Meer weten? Lees hier meer over de fanfare van Lith.

Helpt u Janna?

Mooie doelen om te steunen dus. Uiteraard houden wij u op de hoogte hoe het geld besteed wordt en hoeveel wij hebben ingezameld. Moet u toch een energielabel aanvragen? Steun dan direct het goede doel! U een energielabel. Zij een bedrag om mooie dingen te kunnen doen. Draagt u ook een steentje bij?

Vraag direct uw energielabel aan

Meer informatie over de actie? Lees hier alles over ‘Janna helpt’.

Hoe vraag ik een energielabel aan?

Stap 1: Ga naar www.energielabelvoorwoningen.nl.

Stap 2: Klik op “Mijn energielabel aanvragen voor particulieren” en log in met je DigidD.

Stap 3: Vul de benodigde gegevens in.

Stap 4: Zodra Nibag uw aanvraag heeft goedgekeurd en geregistreerd, krijgt u twee e-mails van RvO. De eerste is een bevestiging dat uw energielabel is geregistreerd, de tweede heeft het energielabel in de bijlage.

Let op! Vergeet niet om J. Donkers als uw erkend deskundige te kiezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht