De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

EPA-W maatwerkadvies

Wilt u ook graag energie besparen door uw woning energiezuiniger te maken? Maar heeft u nog geen idee welke maatregelen voor uw huis echt interessant kunnen zijn? Dan kunt u een EPA-W maatwerk­advies op laten stellen.

Voor het opstellen van een EPA-W maatwerkadvies dienen verschillende stappen doorlopen te worden. Allereerst zal de huidige energieprestatie van uw woning worden vastgesteld, uitgedrukt in een zogenoemde Energie-Index. Vervolgens wordt nagegaan welke bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen u aan uw bestaande woningen zou kunnen nemen. Per maatregel worden de volgende onderdelen inzichtelijk gemaakt:

  • Investeringskosten maatregel
  • Energiebesparing in euro’s
  • Economische terugverdientijd

Tenslotte zullen wij u adviseren welke maatregelen voor u het meest interessant zijn om uit te laten voeren.

Hoe gaat het in zijn werk? Eén van onze gecertificeerde Energie Prestatie Adviseurs maakt met u een afspraak om uw woning te komen inspecteren. Deze inspectie zal ongeveer een uur duren, mogelijk iets langer als u geen bouwtekeningen heeft en de woning daarom moet worden ingemeten. Vervolgens zal de woning op kantoor worden uitgerekend en ontvangt u van ons een EPA-W maatwerkrapport en afgemelde Energie-Index van de huidige situatie.

Waarom u voor Nibag kiest? Wij hebben veel ervaring op het gebied van energielabeling en energieadvies, op dit moment zijn wij één van de grootste gecertificeerde bedrijven in Nederland volgens de nationale beoordelingsrichtlijn (BRL 9500). Wij maken al ruim vijftien jaar energielabels en inmiddels hebben we er meer dan 400.000 van opgesteld. Voor ons een routine en voor u geen extra ballast!

Wat kost het? De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw woning en de aanwezigheid van bouwtekeningen.
De prijs begint vanaf € 500,- inclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u hiernaast een EPA-W maatwerkadvies aanvragen en uw contactgegevens aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Vanaf € 500,-