De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Energie-Index

Wilt u als particulier uw huis verkopen, dan bent u verplicht een energielabel voor uw huis op te stellen. Meestal volstaat u dan met een definitief label. Het is echter ook mogelijk dat u voor uw woning een Energie-Index (EI) op moet laten stellen. Dit kan bijvoorbeeld een vereiste zijn voor het verkrijgen van subsidie, een duurzaamheidslening of een hypotheek. Daarnaast is het voordeel van het opstellen van een EI  in plaats van een definitief label dat u niet zelf aan de slag hoeft om uw label aan te vragen via een webportal. Wij zullen u ontzorgen en een EI voor u opstellen.

Hoe gaat het in zijn werk? Eén van onze gecertificeerde Energie Prestatie Adviseurs maakt met u een afspraak om uw woning te komen inspecteren. Deze inspectie zal ongeveer een uur duren, mogelijk iets langer als u geen bouwtekeningen heeft en de woning daarom moet worden ingemeten. Vervolgens zal de woning op kantoor worden uitgerekend en ontvangt u van ons een EI-certificaat.

Waarom u voor Nibag kiest? Wij hebben veel ervaring op het gebied van energielabeling en zijn op dit moment één van de grootste gecertificeerde bedrijven in Nederland volgens de nationale beoordelingsrichtlijn (BRL 9500). Wij maken al ruim vijftien jaar energielabels en inmiddels hebben we er meer dan 400.000 van opgesteld. Voor ons een routine en voor u geen extra ballast!

Wat kost het? De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw woning en de aanwezigheid van bouwtekeningen. U kunt een prijs verwachten tussen de € 250,- en € 500,- inclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u hiernaast een EI aanvragen en uw contactgegevens aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn