Update Janna Helpt!

14 mei 2018

Begin dit jaar is Nibag van start gegaan met de campagne Janna helpt! Het leek ons leuk om een update te geven van deze campagne en om wat meer informatie te verstrekken over het beoogde goede doel.

Sinds de start van de campagne bieden wij u de mogelijkheid om Janna €15,- te betalen voor een definitief energielabelHiervan doneren wij dan €10,- euro aan een goed doel dat bijdraagt aan het bieden van duurzame huisvesting, daar waar het niet vanzelfsprekend is.

Deze week is het 50ste label afgemeld van €15,-. Daardoor is er nu al €500,- euro opgehaald voor de campagne! Maar wat gaat er met dit geld gebeuren?

Vooralsnog is er een tussenstation voor het nader te bepalen goede vastgesteld. Het geld zal namelijk gedoneerd worden aan de Santa Run, zodat we rond kerstmis dit jaar een maatschappelijk goed doel kunnen steunen!

Voor €500,- doen we al mee aan de Santa run als dikke vriend. Voor €2500,- kunnen we hoofdsponsor worden, hetgeen ons een mooi streven lijkt!

Mocht u losstaand van een definitief energielabel geïnteresseerd zijn in een bijdrage, laat dan uw contactgegevens achter bij Janna (j.donkers@nibag.nl).

U helpt Janna ook door dit bericht te ‘sharen’ en te ‘liken’ via social media. Hoe meer mensen ervan weten, hoe hoger de bijdrage aan het goede doel. De campagne ‘Janna helpt’ loopt tenminste tot december 2018. Voelt u ervoor om Janna te helpen? Via onze website houden we u op de hoogte.

Bij voorbaat dank, mede namens Janna!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht