Projectlocatie

Contactpersoon

Robert Hogt
Procesmanager

Woningstichting Nijkerk combineert energetische verbeteringen met brandveiligheidsonderzoek

Woningstichting Nijkerk  heeft Nibag gevraagd een brandveiligheidsonderzoek uit te voeren voor de drie flatgebouwen uit hun woningbezit. Woningstichting Nijkerk is voornemens energetische verbeteringen uit te voeren. De eventuele aanbevelingen uit het brandveiligheidsonderzoek kunnen dan genomen worden.

Nibag heeft op een overzichtelijk manier weergegeven of de flatgebouwen voldoen aan de bestaande eisen, conform de afgegeven (omgeving)vergunning of melding en het Bouwbesluit 2012.

Een brandveiligheidsonderzoek (of brandscan) is een prima basis voor het opstellen van beleid op het gebied van brandveiligheid, bijvoorbeeld bij het opstellen van een brandpreventieplan. Daarnaast speelt brandveiligheid een grote rol bij vergunningtrajecten of verbouwingen. Het uitvoeren van een brandscan is dus een belangrijk onderdeel om de veiligheid van uw gebouwen te waarborgen en verbeteren.  Door een brandveiligheidsonderzoek uit te voeren voorafgaand aan energetische verbeteringen, kunnen werkzaamheden proactief en efficiënt opgepakt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Hogt | r.hogt@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht