Projectlocatie

Contactpersoon

Bas Albers
Adviseur

Nibag wint aanbesteding opstellen energielabels voor het Rijksvastgoedbedrijf

Nibag heeft de strenge selectierondes van het Rijksvastgoedbedrijf doorstaan en mag nu voor twee van de zes percelen de actualisatie van de energielabels verzorgen. Nibag heeft hiermee de maximale score van twee percelen binnen gehaald. Het betreft de percelen Oost (o.a. Arnhem, Apeldoorn en Doetinchem) en Zuid-West (Den Haag).

In totaal beslaat de opdracht een oppervlakte van meer dan 1.000.000 m2, verdeeld over circa 80 objecten. Een aantal van deze objecten zijn kantoorgebouwen van ministeries, gevangenissen en rechtsgebouwen. De Hoftoren, gelegen naast station Den Haag Centraal, is met 142 meter het op twee na hoogste gebouw in Den Haag (linker gebouw op de foto). Het gebouw dat als bijnaam ‘De Vulpen’ heeft, is ook onderdeel van de opdracht en heeft momenteel de functie van Rijksverzamelkantoor.

De utiliteitsgebouwen zijn van grote omvang en kennen een vertrouwelijk karakter. Dat is ook terug te zien in de strenge voorwaarden die het Rijksvastgoedbedrijf aan de opdrachtnemer stelt. Nibag heeft echter bewezen over meer dan de benodigde kennis en competenties te beschikken om deze klus te klaren.

Wilt u ook één of meerdere energielabels laten vaststellen voor uw vastgoedobjecten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraagformulier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Albers | b.albers@nibag.nl of 06 29 58 16 57

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht