Projectlocatie

Contactpersoon

Nico Jans
Projectleider

Nibag verzorgt Energie-Indexen en WWS puntentelling voor Actys

Actys Wonen verhuurt en beheert ruim 20.000 vrije sector huurwoningen vanuit zeven vestigingen in Nederland. Dit doen zij in opdracht van diverse partijen, zoals particuliere beleggers, institutionele beleggers  en woningcorporaties.

Deze partijen hechten steeds vaker meer waarde aan de duurzaamheid van hun vastgoed. In de praktijk blijkt dat het duurzaam beheren van de vastgoedfondsen ook loont. Duurzaam vastgoed kent lagere exploitatielasten, heeft een betere ‘maatschappelijke uitstraling’ en is daarmee aantrekkelijker voor de huurder en koper. Mede hierdoor stijgt de marktwaarde en worden betere rendementen gehaald. Een belangrijk onderdeel van de duurzaamheid van het vastgoed wordt bepaald door de energie prestatie van woningen. Deze energieprestatie wordt vastgelegd in een energie-index.

Afgelopen jaren heeft Nibag enkele honderden woningen in opdracht en naar alle tevredenheid van Actys voorzien van een energie-index. Daarnaast is ook de huurprijs op een objectieve manier vastgelegd, dit is gebeurd op basis van de WWS-puntentelling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Nico Jans | n.jans@nibag.nl – 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht