Projectlocatie

Contactpersoon

Janneke Steenkamer
Adviseur

Huis verkopen? Energielabel nodig!

Heb je als particulier een nieuwe woning op het oog, maar je huidige woning is nog niet verkocht? Erg leuk, maar ook best spannend! Toch?

Bij de verkoop van je huis komt namelijk een hoop kijken. Zo dient iedere particulier die een huis wil verkopen (of verhuren) te beschikken over een definitief energielabel. Vraag uw makelaar of zij met Nibag op eenvoudige wijze een Energielabel voor u willen voorbereiden, zodat er voor u slechts een administratieve handeling overblijft voor het verkrijgen ervan. Ons motto: ‘Waarom u moeilijk laten doen? Als het makkelijk kan!’

Uw makelaar en Nibag willen graag tevreden klanten op basis van een soepel verlopende dienstverlening. Een tevreden klant is een ontzorgde klant. Sommige van u ervaren, mogelijk net als uw makelaar, een definitief energielabel als ballast en een noodzakelijk kwaad. Al is het maar gezien de potentiële boete van € 400,- bij het ontbreken van het label. Hier komen wij om de hoek kijken.

Op basis van de door uw makelaar opgestelde verkoopbrochure en de ingevulde overzichtsbladen van Nibag kunt u op www.energielabelvoorwoningen.nl inloggen met uw DigiD en de benodigde informatie uploaden bij Nibag als erkend deskundige. Voor € 5,- hebt u binnen een dag het benodigde energielabel digitaal in huis. Actie afvinken en u kunt zich weer focussen op alle andere zaken die voor u echt van belang zijn.

Waarom u voor Nibag kiest? Wij kennen uw makelaar en kunnen u op basis van bovenstaande foutloos, snel en tegen geringe kosten voorzien van het benodigde energielabel. Hierbij hoeft u bijvoorbeeld zelf geen foto’s meer te maken of facturen op te zoeken en als bewijslast te uploaden. Wij ontzorgen u en uw makelaar op basis van onze expertise en ervaring. Een woning verkopen is voor u uniek en soms zelfs eenmalig in uw leven. Wij maken al ruim vijftien jaar energielabels en inmiddels hebben we er meer dan 400.000 van opgesteld. Voor ons een routine en voor u geen extra ballast!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Janneke Steenkamer | j.steenkamer@nibag.nl – 088 9 600 900

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht