Projectlocatie

Contactpersoon

Jacco Bakker
Directeur / Partner

Expertise Energie in combinatie met Inkoopkracht!

Iedereen heeft een energiebedrijf nodig die de levering van  elektriciteit (kWh) en gas (m³) verzorgd. Energie Inkoop is dus onvermijdelijk! En als je er dan toch niet aan ontkomt…
Waarom zou je het dan niet gewoon goed aanpakken?

Expertise Energie in combinatie met Inkoopkracht!

Enerzijds brengen wij de volumes van onze klanten samen tot één of meerdere verzamelvolumes, zodat er inkoopkracht wordt gecreëerd. Niet alleen om scherpe eenheidsprijzen te krijgen, maar ook om de beste kwaliteit rondom de levering te bewerkstelligen, bijvoorbeeld qua facturatieproces. Anderzijds zorgen wij voor de inbreng van de nodige expertise. Onze Energie Inkoop ontzorgt en draagt direct bij aan een duurzame, groene en flexibele (bandbreedtevrije)  levering van energie.

Nibag is op verschillende markten actief, waarbij enkele referenties hieronder zijn benoemd:

  • Woningcorporaties en beleggers: Amvest, Brabant Wonen, Accolade, …
  • Autodealers: Van Den Udenhout, Huiskes Kokkeler, …
  • Bouwende Ondernemers: Plegt-Vos, Van der Most, …
  • Zorg: Kinderopvang Humanitas, DAK Kindercentra, Brabant Zorg, SMO, …

Energie Inkoop wordt in 6 simpele stappen voorzien van nieuwsbrieven gerealiseerd. Een aantal stappen hiervan zijn: programma van eisen, leveranciersselectie, nota van inlichting, gunningsadvies, contractenvorming en overdracht van het inkoop resultaat. Dit laatste is niet het geval als onze klanten gebruik maken van de nazorg Energie Inkoop of van het doorlopende Energiebeheer.

Groene energie voor de prijs van grijs

Maar waarom zou een bedrijf gebruik willen maken van Energie Inkoop en waarom zou een bedrijf dan voor Nibag kiezen. Nibag is de goedkoopste in duurzame energie. De klanten krijgen groene energie voor de prijs van grijs. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Zo levert het enkele klanten die gebruik hebben gemaakt van Energie Inkoop een besparing op van circa 30%. Dit is natuurlijk een flinke verlaging van de energiekosten.

Voor meer informatie zie Inkoop Energie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacco Bakker | j.bakker@nibag.nl of 088 9 600 900

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht