Kwaliteit

Voor de meeste organisaties is het realiseren van optimale huisvesting een hele uitdaging, ongeacht of het om kopen of huren gaat. Huisvesting wordt vaak te duur gevonden, te weinig flexibel of gewoon niet aantrekkelijk genoeg. Het is een hele kunst om te komen tot een oplossing die in alle opzichten aansluit op de wensen, eisen en mogelijkheden van een organisatie.

Nauwkeurige afstemming tussen de betrokken partijen – zoals de architect, de aannemer, het installatiebedrijf, de leveranciers van energie – is van groot belang. Dat vraagt om een professionele partner die zich volledig heeft toegelegd op het creëren van waardevaste, duurzame en passende huisvesting. Een partner die de volle breedte en benodigde diepgang van de huisvestingsvraagstukken overziet. Dat vraagt om Nibag.

Nibag investeert in kwaliteit. Onze kwaliteitssystemen staan borg voor een effectieve, efficiënte, duurzame en maatschappelijk verantwoorde aanpak. Wij werken volgens de richtlijnen van ISO 9001:2008 en zijn voortdurend gericht op het verbeteren van onze werkwijze. Aan onze professionaliteit en betrouwbaarheid wordt doorlopend gewerkt met oog voor de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

> Privacyverklaring
> De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011)