Even voorstellen…

25 februari 2020

Nibag blijft groeien. Zo hebben we ook in februari collega’s mogen verwelkomen: Michel Waanders, Mart Boersma en Demi van Marwijk. Michel en Mart zijn begin deze maand van start gegaan in Hengelo en Demi is in Oss begonnen.  Ze vertellen u graag wat meer over henzelf:


Michel Waanders:

Na een prettig ontvangst ben ik 3 februari begonnen bij Nibag in Hengelo als Manager beheer en onderhoud. Vanuit deze rol zal ik mij onder andere bezig gaan houden met relatiebeheer bij bestaande klanten, productontwikkeling (zoals langdurige beheerscontracten, dienstverleningen van Nibag integraal benaderen en nieuwe mogelijkheden onderzoeken) en advisering bij woningcorporaties, gemeenten en zorgpartijen.

Hiervoor heb ik jaren gewerkt bij DWA advies waarbij ik mede het beheer heb opgezet voor duurzame WKO installaties op basis van langdurige beheerscontracten en heb ik verschillende duurzaamheidsvraagstukken behandeld.

Daarnaast heb ik diverse jaren in de aannemerij gewerkt en ruim 7,5 jaar bij een woningcorporatie als projectontwikkelaar. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in zowel nieuwbouwprojecten, renovaties, beheer, proces/projectmanagement en relatiebeheer.

Ik heb een universitaire opleiding technische planologie en HTS bouwmanagement (commercieel technische bedrijfskunde) gevolgd.

Ik ben 41 jaar en woonachtig in Deurningen. Getrouwd met Kirsten en we hebben 3 zoons (van 6, 4 en 1,5).
In mijn vrije tijd mag ik graag met de motor toeren, skiën, sporten en met de kids wat leuks doen.


Mart Boersma:

Mijn naam is Mart Boersma, ik ben 25 jaar en ben woonachtig in Hengelo. Ik zal het komende halfjaar de functie van HR-stagiair in gaan vullen. In het kort: ik ga mij bezig houden met het gericht zoeken naar kandidaten via verschillende platformen, het herschrijven van het personeelshandboek en het ondersteunen van Danielle en Semanur bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Momenteel ben ik een vierdejaarsstudent Human Resource Management aan Saxion Hogeschool Enschede. Met de stage bij Nibag wil ik mij dan ook zo goed mogelijk voorbereiden op mijn toekomstige werkveld.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij Achilles’12 en sport daarnaast zelf ook veel. Ik werk nog naast mijn stage bij Corpus Milon. Hier ben ik sportinstructeur en begeleid mensen die willen sporten na of tijdens een blessure of graag ondersteuning willen tijdens het sporten.


Demi van Marwijk:

Mijn naam is Demi van Marwijk, ben momenteel 23, en woon in Macharen. Ik ben, na een gezellige en leerzame Open Dag bij de Avans, begonnen bij Nibag als nieuwe Marketing & Communicatie stagiaire (vestiging Oss). Hier ga ik vooral Ilse ondersteunen, maar ik ga ook zelf werken aan een opdracht voor mijn opleiding. Ik zal bezighouden met het posten van berichten op de verschillende social media kanalen, maar ik zal ook ‘achter de schermen’ bezig zijn met het schrijven van content voor de website, en het ontwikkelen en uitvoeren van marketing campagnes.

Momenteel ben ik een derdejaars Creative Business student aan de Hogeschool Utrecht. Dit klinkt heel spannend, maar in principe leren we hier vooral over marketing, communicatie, design en de rol van cultuur in het bedrijfsleven.

Tevens ben ik net terug (eind december) uit Ierland waar ik 6 maanden lang een Minor heb gevolgd in Literature, Journalism en Culture Studies.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in verschillende musea en steden, bij de bioscoop of lekker thuis met een goed boek. Ik heb ook een Britse vriend met wie ik binnenkort samen ga wonen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht