Nibag voert bouwprojectmanagement uit voor SCOT

03 februari 2020

In opdracht van SCOT (Stichting Christelijk Onderwijs Twenterand) heeft Nibag het bouwprojectmanagement voor de verbouwing en uitbreiding uitgevoerd van basisschool De Tweeklank in Aadorp.

Ingrijpende renovatie

Het schoolgebouw was gedateerd en om het gebouw aan te passen aan de huidige tijd is er ingrijpend gerenoveerd. Daarnaast is het schoolgebouw uitgebreid met 4 nieuwe lokalen, zodat twee bestaande locaties konden worden samengevoegd tot één locatie.

Hoe heeft Nibag hier een steentje aan bijgedragen?

In samenwerking met Architectenbureau Ronald De Baas en NOÉ Adviesbureau Installatie Techniek Appingedam heeft Nibag een definitief ontwerp opgesteld. Nadat bij verschillende regionale aannemers een prijsopgave was opgevraagd, is in december 2018 de uitvoeringswerkzaamheden gegund aan Hegeman Bouwgroep. Gedurende die verbouwing is de hele school tijdelijk naar de andere locatie verhuisd, zodat de leerlingen geen hinder ondervonden van de ingrijpende verbouwing en uitbreiding.

Het resultaat

In een relatief korte periode heeft de aannemer en de nevenaannemers Solitas Projectinrichting en Zwak Schilderwerken het gedateerde gebouw omgetoverd tot een moderne basisschool, waarin ook een BSO en KDV is gevestigd. Zie hier het resultaat:

Meer weten?

Bent u ook geïnteresseerd in bouwprojectmanagement van Nibag? Neem dan gerust contact op met Marco Nijkamp | m.nijkamp@nibag.nl  of met Niek Egbers | n.egbers@nibag.nl | 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht