Afgelopen week hebben wij 2 collega's mogen verwelkomen: Carolien Haaksema en Kris van der Burg.

03 december 2019

Met veel plezier ben ik vandaag begonnen bij Nibag als EPA-W adviseur/inspecteur. Mijn naam is Carolien Haaksema-Hilderink en ik ben 35 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en drie zoons (7 en 4 jaar oud) in Haaksbergen. Na mijn opleidingen Planologie en Vastgoedkunde en verschillende banen heb ik de afgelopen jaren voor de kinderen gezorgd. Sinds september gaan de jongste 2 ook naar school en heb ik veel zin om weer aan de slag te gaan!

Ook ik ben vandaag begonnen. Mijn naam is Kris van der Burg en ik woon in Zeist samen met mijn vrouw en een lieve baby (2 maanden). Verder hou ik in mijn privéleven van wandelen in de natuur en bezoeken van steden. Daarnaast verdiep ik in biobased bouwen en alternatieve energie opwekking. Ik zal me bezighouden met EPA-U inspecties, informatieplicht en EED.

Bij deze willen wij Carolien en Kris van harte welkom heten en wij wensen hun heel veel succes en plezier in hun nieuwe rol bij Nibag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht