Mogen wij aan u voorstellen: onze nieuwe stagiaires Mathijs en Rosan

02 september 2019

Onze nieuwe stagiaires zijn vandaag begonnen. Wij zijn Mathijs en Rosan en gaan aankomend half jaar stage lopen bij Nibag. Wij zullen ons even kort voorstellen, zodat jullie een beeld krijgen van wat onze werkzaamheden zullen zijn bij Nibag.

Mathijs

Mijn naam is Mathijs van der Wielen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben als stagiair werkzaam bij Nibag. Ik houd mezelf bezig met het uitvoeren van marktonderzoek. Dit doe ik voor mijn meewerkstage vanuit de opleiding Bedrijfskunde MER.  Deze opleiding volg ik bij de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar mijn tijd als stagiair bij Nibag.

Rosan

Mijn naam is Rosan Sommerdijk, 21 jaar oud en ik woon in Wijchen. Ik ben van nature erg vrolijk, maar word nog vrolijker van goed werk dat ik wil leveren.  Ik studeer aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en ik doe de opleiding HBO – Commerciële Economie – Digital Business Concepts.  Dit is een nieuwe commerciële opleiding met digitale aspecten en deze opleiding speelt vooral in op nieuwe trends. De aankomende maanden ga ik een meewerkstage lopen bij Nibag. Hier heb ik ontzettend veel zin in. Bij Nibag ga ik diverse werkzaamheden verrichten op het gebied van online marketing en communicatie. Ik ga me onder andere bezighouden met de branding en het optimaliseren van de website.

Jullie zullen vast meer over ons horen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht