Junior projectleider EPA-W (Oss)

Locatie: Oss


Direct naar:

Nibag, aangenaam

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

Nibag Energie

Nibag is als pionier vanaf 2001 betrokken geweest bij het uitbrengen van energielabels voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Op dit moment zijn we één van de grootste gecertificeerde bedrijven in Nederland. Als vooruitgeschoven post van onze vestiging in Oss ga je aan de slag met mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen o.a. de corporatiesector en institutionele beleggers. Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt.

De werkdag van een Junior Projectleider EPA-W

Je ondersteunt een of meerdere projectleider(s) bij de uitvoering van EPA-W projecten als ‘meerwerkend voorman/-vrouw’. Dit betekent dat je enerzijds taken overneemt van de projectleiders en je anderzijds ook bezig houdt met het invoeren van en adviseren over Energie-Indexen. Inspectiewerk kan voorkomen, maar de focus ligt op kantoorwerkzaamheden.

Je wordt intern begeleid en binnen een aantal jaren groei je door naar een zelfstandig projectleider met eigen projecten.

Wat je doet in een notendop

 • Afstemmen van de benodigde informatie/communicatie met de klant en haar huurders;
 • Uitzetten van werkzaamheden bij inspecteurs (inplannen inspecties) en adviseurs;
 • Controleren van werkzaamheden van collega’s (kwaliteitsbewaking);
 • Opstellen van nieuwe – en het actualiseren van bestaande energielabels in Vabi Assets Energie;
 • Opstellen van maatwerkadviezen en scenarioberekeningen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevant diploma (voorkeur: bouwkunde of installatietechniek) en een geldig EPA-W adviseur certificaat;
 • Je hebt enige ervaring met het opstellen en actualiseren van grote aantallen energielabels binnen Vabi Assets Energie en bent toe aan de volgende uitdaging;
 • Je kijkt uit naar de NTA 8800;
 • Je hebt je rijbewijs B.

Wie ben jij?

 • Je bent nauwkeurig, maar weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je hebt een analytische inslag;
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband.
 • Je bent planmatig en geordend.

Onze mentaliteit

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

Wat je kunt verwachten

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega’s. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.


Aangenaam…

Alle nieuwe collega’s krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

Persoonlijke ontwikkeling

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in één van onze andere dienstenlijnen.


Goede arbeidsvoorwaarden

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook  een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast is er iedere dag een verzorgde lunch en krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

Naast je werk

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

Ja, ik wil deze baan

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar Daniëlle Gehring. Nog vragen over de vacature? Dan kun je haar ook telefonisch bereiken op 06-39656704.

Solliciteer direct

Delen: