De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Graag verwelkomen wij u op de Erfgoedfair 2017

10 april 2017

Bent u eigenaar van een monument of gewoon liefhebber van oude industriecomplexen, jaren ’30 woningen, landhuizen, kerken en ander erfgoed? Dan kunt u uw hart ophalen op de Erfgoedfair. Deze vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017 in de Generaal de Bonskazerne in Velp.

De fair wordt bezocht door bewoners, beheerders en liefhebbers van erfgoed. Op de Erfgoedfair vindt de bezoeker informatie en inspiratie van specialisten die thuis zijn in historie, onderhoud en restauratie.

Nibag heeft tijdens deze Erfgoedfair een expositiestand. Daarnaast houden wij een presentatie in het dagprogramma, waarbij wij monumenteigenaren willen informeren over de mogelijkheden bij het verduurzamen van monumenten. U kunt zich hiervoor aanmelden op de dag zelf.

De Erfgoedfair is een halfjaarlijks evenement dat steeds op een andere (monumentale) locatie in Nederland plaatsvindt. Op de Erfgoedfair komen vraag en aanbod samen in een historische ambiance. Stichting Nederland Monumentenland is de organisator van de Erfgoedfairs. Deze stichting wil evenementen organiseren en interactie tot stand brengen die een relevante bijdrage leveren aan kennisdeling over en beleving van monumenten, initiatieven die het draagvlak voor monumenten versterken.

In de online voorverkoop t/m 19 mei kost een toegangskaart € 9,50. Bezoekers t/m 17 jaar hebben gratis toegang.
Bestel uw ticket(s) via www.erfgoedfair.nl. Aan de kassa betalen bezoekers € 12,50 voor de entree.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gijs Verkuijlen | g.verkuijlen@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht