Graag stellen wij een nieuwe collega aan u voor

09 september 2019

Rosan en Mathijs zijn niet de enige nieuwe collega’s die we afgelopen week hebben mogen verwelkomen. Op maandag 2 september is Patrick Oostrik bij ons in Hengelo begonnen.

Onze nieuwe collega stelt zichzelf graag even voor:

“Met veel plezier ben ik afgelopen maandag op de locatie Hengelo in dienst getreden als adviseur brandveiligheid. Medio juli zijn we e.e.a. overeengekomen waardoor ik geruime tijd toe heb kunnen leven naar de datum van indiensttreding. Gezien de vakantieperiode en onze eigen vakantie is dit natuurlijk een verstandig besluit geweest, maar 6 weken… Ik stond te popelen!! Inmiddels heb ik de meeste collega’s in Hengelo de hand mogen schudden en hoop ook alle collega’s in Oss op den duur te mogen ontmoeten. Na de eerste dagen met veel nieuwe gezichten en de weg leren kennen in systemen en documentstructuren (leren hoe de hazen rennen) begin ik een aardige indruk te krijgen van de manier van werken en de prettige bedrijfscultuur bij Nibag. Sinds 2006 ben ik werkzaam in dit boeiende en afwissende vakgebied. Ik hoop dat ik met mijn meegebrachte kennis en ervaring een positieve rol kan spelen binnen het werkveld van Nibag en dat mijn persoonlijkheid zal bijdragen aan de positieve sfeer binnen het bedrijf.”

Bij deze willen wij Patrick van harte welkom heten en wij wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol bij Nibag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht