Gemeente bespaart ruim € 1 ton met energiefactuurscan

28 maart 2019
Bij duurzaamheid wordt niet gelijk gedacht aan energieadministratie. Toch kan het juist inrichten van uw energieadministratie precies zijn wat u nodig heeft om uw duurzaamheidbeleid te ondersteunen. Zo kunnen kosten worden teruggehaald of kan correcte managementinformatie besluiten vergemakkelijken. Een gemeente bespaarde zo met de hulp van Nibag ruim één ton. Één ton, dat weer geïnvesteerd kan worden in duurzaamheid.

Hoe een gemeente ruim één ton bespaart?

Wij werken al langer samen met deze gemeente. Tijdens een gesprek kwam naar voren dat zij graag geld willen besparen. Daarom zijn wij een energiefactuurscan gestart om mogelijke kosten van de afgelopen vijf jaar terug te halen. Tijdens de scan is er gekeken naar de contracten en afspraken met de netbeheerder, meetdienst verantwoordelijke en energieleverancier. Daarnaast is de hele facturatie doorlopen.

Wij brachten een hele som geld terug voor de gemeente: Afgerond maar liefst 132.000 euro!

Ook geld besparen op uw energiefacturen?

Benieuwd geworden hoeveel u kunt besparen op uw energiefacturen? Schakel dan Nibag in! Wij voeren een energiescan uit op basis van no cure, no pay. Dat is niet alles! Met alle informatie die met de factuurcontrole naar boven komt, kunt u ook slimmer kijken naar bijvoorbeeld uw energie inkoop.

Meer weten? Neem dan contact op met Anita van Doorn | 088 9 600 900 | a.v.doorn@nibag.nl

Ook besparen op uw energiefacturatie?

Neem direct contact op

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht