Gebouwen leeg? Voer verplichte werkzaamheden uit

24 maart 2020

Op dit moment hebben veel scholen, kinderdagverblijven, overheidsgebouwen en kantoren noodgedwongen de deuren moeten sluiten in verband met het coronavirus. Wist u dat de inspecteurs van Nibag gedurende deze periode juist bij diverse klanten de gebouwen inspecteren?

Geen overlast voor gebruikers

Nu is het wellicht de kans om de diverse inspecties, zoals de conditiemeting NEN2767 of de NEN2580 keuring, uit te laten voeren. U dient als eigenaar van uw pand tenslotte te voldoen aan de geldende wet –en regelgeving. Voor deze werkzaamheden komen onze inspecteurs bij uw organisatie over de vloer. Omdat deze gebouwen op dit moment leeg of minimaal in gebruik zijn, kunnen wij nu de inspecties uitvoeren zonder overlast voor de gebruikers.

Ook nu staan wij voor u klaar

Nibag Groep voert op het moment voor diverse opdrachtgevers inspecties uit welke normaliter verder in het jaar, bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties, gepland stonden. Wilt u van een nood een deugd maken door deze tijd te gebruiken om uw gebouwgegevens up-to-date te maken, neem dan contact op met ons. Zaken waaraan u kunt denken:

  • Is uw brandveiligheid op orde? Kloppen bijvoorbeeld vluchtwegplattegronden nog?
  • Beschikken uw panden over een meetcertificaat conform de NEN2580?
  • Beschikt u over een actuele MJOP of wilt u deze upgraden naar een DMJOP duurzame onderhoudsplanning met bijbehorende kosten ten behoeve van het beheer goed in beeld?
  • Bent u in het bezit van een EPA-U certificaat mogelijk aangevuld met een maatwerkadvies zodat u inzichtelijk heeft wat moet er gebeuren als een aantal stappen in de energielabelling maken?
  • Of wilt u de technische staat van uw pand eens laten inspecteren?

Ook in deze tijd staan de inspecteurs van Nibag voor u klaar!

Mochten wij u hier de komen de periode in kunnen ondersteunen, neem dan contact op met ons!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht