De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Energielabel nodig? Bezichtig ‘Nibag voor thuis’!

18 mei 2017

Voor uw gemak en het gemak van uw klanten is er Nibag. Nu ook ‘voor thuis’!  Voor het door ons ondersteund en vereenvoudigd aanvragen van een Definitief Energielabel, >>klik hier<<.

Uw klanten willen in veel gevallen hun huis verkopen. Dit is het moment dat het voorlopige energielabel van hun woning moet worden omgezet naar een definitief energielabel. Mogelijk ervaart u dit beiden voornamelijk als een noodzakelijk kwaad, maar hier komen wij om de hoek kijken.

Wij helpen u de verkoper van de woning te ontzorgen!

Op www.nibag.nl/voorthuis kan uw klant in onze webshop alle informatie vinden over het aanvragen van een definitief label. Wij vereenvoudigen de procedure door middel van een FAQ en een stappenplan. Belangrijker nog…

Op basis van de door u opgestelde verkoopbrochure en het ingevulde overzichtsblad (dit overzichtsblad van RvO download u hier) kan uw klant op www.energielabelvoorwoningen.nl inloggen met DigiD en de benodigde informatie uploaden bij Nibag als erkend deskundige. Voor een vaste prijs van
€ 5,-, inclusief BTW, zal onze erkend deskundige Janneke Steenkamer binnen uiterlijk twee werkdagen het benodigde energielabel registeren en ontvangt uw klant het direct digitaal in huis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Steenkamer | j.steenkamer@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht