Energie Inkoop

Wij benchmarken met behulp van onze gratis energietariefscan uw huidige energietarieven met de scherpe energietarieven die wij middels onze energie inkoop voor onze opdrachtgevers doorlopend realiseren. Daarbij adviseren wij u of (en wanneer) het afsluiten van een nieuw leveringscontract interessant is voor uw organisatie of panden.

Indien uit de gratis energietariefscan blijkt dat uw huidige energietarieven (gas en elektra) scherper kunnen worden ingekocht, kunnen wij u ondersteunen in het opzeggen van de huidige contracten en aansluitend het projectmatig energie inkopen. Wij begeleiden hiervoor met regelmaat inkooptenders, waarbij het totale volume van onze opdrachtgevers tegelijkertijd wordt aanbesteed. Onze energie inkoop levert u een nieuw contract met gunstige energietarieven onder de reguliere marktprijs en verbeterde contractvoorwaarden op het gebied van facturatie, betalingstermijnen en teruglevering.

Desgewenst verzorgen wij de nazorg van onze inkoop, waarbij de overstap en facturatie voor u worden ingeregeld met de leverancier en controleren wij maandelijks uw nieuwe energiefacturen op mogelijke fouten en verbetermogelijkheden middels onze Energiebeheer. Ook kunnen wij voor u uw energiefacturen controleren met terugwerkende kracht. Zie hiervoor onze dienst Energiefactuurscan. Als knip op de portemonnee maken wij vaak gebruik van slimme meters! Wilt u op al deze diensten die uw energiekosten regulieren worden ontzorgd? Kijk dan eens bij Energiemanagement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renata Honing | r.honing@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht