Energiefactuurscan

Uit diverse onderzoeken en onze eigen ervaring blijkt dat fouten in energiefacturen zeer regelmatig voorkomen waardoor ten onrechte (hoge) bedragen in rekening worden gebracht. Het probleem is dat de fouten in energiefacturen meestal niet direct zichtbaar zijn en daarom lastig te controleren zijn. Zelf controleert u waarschijnlijk alleen of de afgesproken leveringstarieven en het verbruik kloppen.

Wij kunnen u ondersteunen in het controleren en analyseren van alle losse onderdelen die gezamenlijk uw energieprijs bepalen. Hierbij gaat het om inkooptarieven, opslagen, belastingen, kortingen en vrijstellingsregelingen, netbeheerkosten en meetdienstkosten.

No cure, no pay

Op basis van “no cure, no pay” kunnen wij een energiefactuurscan uitvoeren, waarbij wij uw energiefacturen tot maximaal vijf jaar terug analyseren en daarmee mogelijke fouten en optimalisatiemogelijkheden signaleren. Daar waar teveel betaalde kosten kunnen worden teruggevorderd, coördineren wij dit.

Door een factuurscan uit te voeren, kunt u tot duizenden euro’s terugkrijgen

Het is slim om uw huidige energiefacturen ook blijvend te controleren. Middels het energiebeheer worden, geborgd in een continu proces, maandelijks alle energiefacturen op mogelijke fouten en verbetermogelijkheden gecontroleerd met betrekking tot voorschotten, tarieven, de belastingen, kortingen en vrijstellingsregelingen, netbeheerkosten en meetdienstkosten.

Meer dan alleen energiefactuurscan?

Met alle managementinformatie die boven water komt gedurende onze energiefactuurscan is het tevens mogelijk om zaken te verbeteren, zoals Energie Inkoop en een slimme meter monitor.

Wilt u op al deze diensten die uw energiekosten regulieren worden ontzorgd? Kijk dan eens bij Energiemanagement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renata Honing | r.honing@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht