Energiebeheer

Nibag neemt de gehele zorg van de energieadministratie voor u uit handen en stellen voor u een compleet en overzichtelijk rapport op met managementinformatie.

Door alle facturen van zowel leverancier, netbeheerder en meetdienst continu te monitoren, weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw energiekosten. De facturen worden continu gecontroleerd op alle mogelijke punten, zoals tarieven, vermogens, belastingen, kortingen en vrijstellingsregels.

Daarnaast regelen wij de aan- en afmeldingen van locaties voor u. Ook nemen wij de communicatie richting de leverancier, netbeheerder en meetdienst voor onze rekening en brengen u op de hoogte van afwijkingen.

Als u slimme meters heeft laten plaatsen, kan worden gemonitord wanneer en hoeveel energie er wordt verbruikt en kan worden ingezoomd waar besparingen te behalen zijn. Na toepassing van eventuele besparingsaanpassingen kan gemonitord worden wat deze besparing u precies oplevert.

Doordat u inzicht heeft in uw energieverbruik, kan u direct inspelen op veranderingen en blijft uw administratie inzichtelijk en op orde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renata Honing | r.honing@nibag.nl of 088 9 600 900.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht