Conditiemeting conform de RgdBOEI systematiek

Vermindering van regels voor de vastgoed- en onderhoudsinspecties zijn niet te verwachten. Daarom is het een uitdaging om slim om te gaan met deze uitgebreide regelgeving. Daarvoor is de RgdBOEI systematiek ontwikkeld.

De doelstelling is hierbij om processen die nu nog vrijwel apart verlopen te combineren en te integreren. Het beheer van een gebouw wordt ingericht op basis van een functionele en integrale afweging van de deelaspecten brandveiligheid, onderhoud, energie en inzicht in voldoen aan wet- en regelgeving.

Wij kunnen het vastgoed van uw organisatie inspecteren volgens de RgdBOEI systematiek. Dit hebben wij onder andere toegepast voor de onderhoudsinspecties voor het Rijksvastgoedbedrijf.

Een geïntegreerde inspectiemethodiek levert periodiek consistente en eenduidige informatie. Met deze informatie kan uw organisatie het belang en het risico van verschillende soorten maatregelen onderling vergelijken en afwegen. Zo kunnen integrale besluiten worden genomen voor een specifiek gebouw of voor een gehele voorraad gebouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Nijkamp | m.nijkamp@nibag.nl of 06 29 58 16 48

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Terug naar overzicht