VASTGOEDBEHEERDER

Vastgoedbeheerders helpen wij voornamelijk bij specifieke technische vraagstukken. Wij vervullen dus niet de rol van makelaar. Uiteraard snappen wij waar de verantwoordelijkheid van een vastgoedbeheerder begint en ophoudt. Ook hebben wij de specifieke technische kennis en kunde in huis voor elk vastgoedtype. Denk daarbij aan woningen, kantoren, zorg gerelateerd vastgoed en scholen, maar ook ander bedrijfsmatig onroerend goed (BOG). Tot onze vaste klanten behoren de kleine, middelgrote en grote landelijk opererende vastgoedbeheerders.

HOE NIBAG VASTGOEDBEHEERDERS KAN HELPEN?

Nibag staat voor aangenaam werken, wonen en leven. Bij alles wat deze drie thema's raakt, vervullen wij de rol van vastgoedadviseur. Wij werken daarbij binnen 5 specifieke dienstlijnen: Energie, Duurzaamheid, Onderhoud, Geluid en Veiligheid. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle Energielabels binnen jouw portefeuille kloppend zijn en voldoen aan de landelijke regelgeving. Of we borgen de brandveiligheid van alle panden in jouw beheer. Met het oog op de toekomst kijken wij hoe bepaalde doelstellingen kunnen worden behaald op het gebied van onderhoud en duurzaamheid. We gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Zeker als het gaat om de (vaak) gemeenschappelijke klanten, zoals vastgoedbeleggers!

MAXIMAAL ONTZORGD

Wij zijn betrouwbaar en snel als het gaat om inspelen op de meest actuele behoeften. Daarbij ontzorgen we onze opdrachtgevers maximaal. Wij snappen als geen ander dat onze projectresultaten beheersbaar moeten worden opgeleverd. In veel gevallen beheren wij daarom zelf de vastgoedinformatie op basis waarvan jij beslissingen kunt nemen. Denk hierbij aan onze concepten slim verduurzamen, centrale vastgoedsturing en integraal beheer.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze manager Duurzaamheid.

Sander Lenders
088 9 600 900
s.lenders@nibag.nl