INTEGRAAL BEHEER

Vastgoed beheren, een proces van informeren en communiceren, heeft als onderliggend doel het in stand houden van de vastgoedportefeuille. Nibag gaat met integraal beheer nog een stap verder. Wij analyseren je vastgoedinformatie continu en kijken daarbij naar waar verbetermogelijkheden liggen binnen het algehele vastgoedmanagement. Dit doen wij in de vorm van managementrapporten, extra (her)inspecties, aanvullende adviezen in de vorm van programma's en projectdoelen, en projectresultaten die in het beheer worden opgenomen. Hiermee wordt een goede en terugkerende basis gelegd voor meten, weten en maken!

INTEGRAAL BEHEER OP MAAT

Integraal beheer kan verschillende activiteiten omvatten. Voorbeelden hiervan zijn:
• Technisch beheer ofwel de onderhoudsprocessen;
• Contractenbeheer;
• Het budgetteren van financiële middelen;
• Het opstellen van werkomschrijvingen voor het aanvragen van offertes voor onderhoudswerkzaamheden of de ondersteuning naar Vernieuwend Opdrachtgeverschap en Resultaatgericht Vastgoedonderhoud;
• Het begeleiden van inkooptrajecten en aanbestedingen;
• Het toezicht houden op de uit te voeren werkzaamheden;
• Advisering op het gebied van wet- en regelgeving (brandveiligheid, legionella, asbest, NEN 3140 ) en energie.

COMPLEET ONTZORGD

Richt jij op kernactiviteiten? Dan focussen wij ons op duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn je ideale partner voor het regelen van technische en facilitaire zaken voor alle aspecten van je vastgoed. Het voordeel hiervan is dat jij je op jouw kernactiviteiten kan richten, terwijl jij ervan verzekerd bent dat de duurzaamheid en kwaliteit van je vastgoed verbetert.

KLANTREFERENTIE

Bij ProWonen hebben wij onze werkzaamheden op een zo'n integraal mogelijk wijze aangepakt. Hierdoor heeft ProWonen de status van hun woningen volledig in beeld. Wat de perfecte basis vormt voor toekomstige uitvoeringstrajecten en verduurzamingsopgaven.

Wat we precies hebben gedaan voor ProWonen? Dat lees je hier.

MEER WETEN?

Neem dan contact met ons op.

088 9 600 900
info@nibag.nl