CENTRALE VASTGOEDSTURING

Je vastgoedportefeuille is meer dan alleen een stapel stenen. Er komt ook een hoop data bij kijken. Informatie die nodig is voor een goed beheer van de gebouwen en dat is waar vastgoedbeheerders vaak tegen problemen aanlopen. De vastgoedinformatie is niet actueel, delen met anderen gaat niet of de data is onvindbaar, omdat deze geborgd wordt in mappen vol spreadsheets. Herkenbaar? centrale vastgoedsturing biedt dan uitkomst.

WAT HOUDT CENTRALE VASTGOEDSTURING IN?

Centrale vastgoedsturing voorkomt de frustratie naar het zoeken naar (incomplete) vastgoedinformatie. Hiermee beheer je procesmatig en systematisch (digitaal) je vastgoedinformatie. Op deze manier heb je niet alleen de actuele sturingsinformatie van je vastgoed centraal beschikbaar. Ook is deze 24/7 beschikbaar. Voor iedereen die dit nodig heeft. Met centrale vastgoedsturing is 'de basis op orde' van je vastgoedmanagement.

BASIS OP ORDE VOOR VASTGOEDMANAGEMENT

Voordat we procesmatig de vastgoedinformatie kunnen beheren voor jou, moet deze natuurlijk eerst actueel en compleet zijn. Dat doen wij volgens het 'meten, weten, maken, bewaken' principe:
• Meten: wat is het vertrekpunt qua informatiestand van je vastgoed? Zijn er nulmetingen benodigd?
• Weten: wat is jouw vereiste en gewenste niveau qua vastgoedinformatie?
• Maken: welke projecten dragen bij aan het advies?
• Bewaken: in deze fase beheren wij procesmatig en systematisch de vastgoeddata, eventueel aangevuld met 'integraal beheer'

KLANTREFERENTIE

Samen met PeelrandWonen hebben wij centrale vastgoedsturing toekomstbestendig neergezet. Hiermee kun je procesmatig en systematisch je vastgoeddata beheren.

Hoe we dit voor PeelrandWonen hebben gedaan, lees je hier.

MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze procesmanager:

Robert Hogt
088 9 600 900
r.hogt@nibag.nl