BOUWKUNDIG INSPECTEUR - TOEZICHTHOUDER


Locatie: Gouda


Uren: 32-40


Opleiding: bouwkundige kennis

WELKOM BIJ DE AFDELING GELUID

In 1984 zijn wij begonnen als het Nationaal Instituut Begeleiding en Advisering Geluidsisolatie, ofwel NIBAG. Vandaag de dag zijn wij marktleider in Nederland. Zodoende kunnen wij op het allerhoogste niveau opereren. Onze klanten zijn onder andere gemeentes, Rijkswaterstaat en ProRail.

Omdat we in april onze vijfde vestiging zullen openen in Gouda, zijn wij op zoek naar een bouwkundig inspecteur/toezichthouder voor deze locatie.

DE WERKDAG VAN…

Als Bouwkundige Inspecteur – Toezichthouder ben je veel op pad om te bepalen of woningen in aanmerking komen voor geluidswerende maatregelen. Je zult voornamelijk woningen in regio Den Haag en Rotterdam bezoeken om te bepalen of woningen een te hoge geluidsbelasting hebben. Je krijgt een leuke afwisselende functie waarbij je veel bij mensen thuis over de vloer komt. Iedere woning die je inspecteert, is weer anders. Van rijtjeshuizen en appartementen tot monumentale woningen en landhuizen: alles komt voorbij. Hierbij heb je veel vrijheid.

Afhankelijk van je kennis en ervaring is er ook de mogelijkheid om zelf de bouwkundige berekeningen te maken om te beoordelen of een woning aan de geluidsnorm voldoet, bewonersgesprekken te voeren en de uitvoering te begeleiden.

JIJ...

  • Hebt bouwkundige kennis;
  • Weet hoe je (bouwkundige) tekeningen moet lezen en materialen moet herkennen;
  • Bent nauwkeurig, flexibel en past je makkelijk aan de omstandigheden aan;
  • Werkt graag systematisch en planmatig;
  • Beschikt over een rijbewijs B.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Nibag is een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. Aangenaam werken vinden wij belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en gezellige/leuke activiteiten) vinden wij daarom vanzelfsprekend.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je ontvangen door jouw coach, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt en begeleidt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij het door ons aangeboden bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je nog verder te specialiseren in jouw vakgebied of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en je eigen Nibag auto (evt. ook voor privé gebruik), maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf (alsook vanuit de personeelsvereniging) en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar Christiane de Bok (medewerkster P&O) via werken@nibag.nl. Nog vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je Christiane ook telefonisch bereiken op 06 29 58 16 57. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Stel ze aan Vincent van Summeren (Projectleider Geluid) via 088-9600 900.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!