INSPECTEUR/ADVISEUR BRANDVEILIGHEID


Locatie: Hengelo en Veenendaal


Uren: 32 - 40 uur

Opleiding: minimaal Brandpreventiedeskundige 1 

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG VEILIGHEID

Ons veiligheidsteam beschikt over ruime kennis en ervaring, waardoor wij breed inzetbaar zijn. Zo dragen wij zorg voor een veilige werk- en leefomgeving voor zowel bestaande als nieuwbouw. Denk aan het uitvoeren van inspecties om te kunnen beoordelen waar de brandveiligheid verbeterd kan worden. Zo komt een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij.

DE WERKDAG VAN EEN INSPECTEUR/ADVISEUR BRANDVEILIGHEID

Als Inspecteur / Adviseur Brandveiligheid hou jij je uiteraard bezig met de brandveiligheid van het vastgoed van onze klanten. Je inspecteert de panden volgens de geldende wetgeving. Om op basis hiervan een advies uit te brengen. Als adviseur Brandveiligheid kun je antwoord geven op vrijwel alle denkbare vragen op het gebied van brandveiligheid. Ieder gebouw is uniek en geen installatie is hetzelfde. Jij weet hier met je advies feilloos op in te spelen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Minimaal hbo-diploma in technische richting;
 • Brandpreventiedeskundige 1 (of gelijkwaardig);
 • Brandpreventiedeskundige 2 is een pré (anders bereid deze te volgen);
 • Brede kennis van huisvestinggerelateerde projecten en processen;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met integrale (brand)veiligheidsvraagstukken;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

WIE BEN JIJ?

 • Ervaring / affiniteit met vastgoed;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Teamspeler;
 • Resultaatgericht;
 • Probleemoplossend.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling. Op vrijdag verzorgt Nibag de lunch: friet / patat en snack.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!