WEER NIEUWE COLLEGA'S!

6 februari 2024

De afgelopen maanden hebben wij weer vier nieuwe collega's mogen verwelkomen. Joost, Maarten, Tamara en Jarno zullen onze dienstlijn Energie gaan versterken. Deze nieuwe collega's stellen zich even aan je voor!

JOOST CLAASSEN

Maandag 6 november ben ik gestart bij Nibag om mij verder te bekwamen als inspecteur/adviseur energie.
Bij deze wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Joost Claassen, ben 33 jaar oud en kom uit het kleine dorpje Langenboom.
Na het afronden van mijn studie Bouwkunde heb ik jarenlang gewerkt als tekenaar en later als werkvoorbereider in de bouw. Tijdens deze energiecrisis is mijn interesse voor verduurzaming aangewakkerd en was het voor mij tijd voor iets anders. Na lang wikken en wegen heb ik deze uitdaging gevonden bij Nibag.In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te klussen aan mijn woning en van alles te maken. Daarnaast, tuinier, wandel en kook ik graag. Verder doe ik ook regelmatig bordspellen met vrienden.
Ik heb er veel zin in en op naar een leerzame en fijne samenwerking met jullie!

MAARTEN LANNOYE

Ik ben op 1 november begonnen als EP/W basisadviseur bij Nibag. Via Onze Joost ben ik hier gedetacheerd. Inmiddels heb ik al een aantal van jullie mogen ontmoeten. Ik hoop me aan jullie allemaal een keer te kunnen voorstellen. Tot drie jaar geleden werkte ik in de luchtvaart. Door Corona ben ik mijn baan kwijtgeraakt. Via wat omwegen ben ik bij Onze Joost terechtgekomen. Voor mij een heel nieuwe branche. Ik ben erg benieuwd en heb er heel veel zin in. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 11 jaar. Inderdaad, een tweeling. Ik heb eigenlijk altijd veel hobbys gehad. Vroeger heb ik veel getennist en gehockeyed. Ook vliegen was een hobby (uit de hand gelopen) van me.Daarnaast ook altijd veel gejogged. Tegenwoordig is mijn grootste hobby de kinderen en ben ik ook vaak creatief bezig. Daarnaast ben ik ook veel te vinden op akkers met mijn metaaldetector. Lekker verstand op nul en in de buitenlucht. In september ben ik zelfs naar Engeland gegaan en heb ik meegedaan aan een rally samen met 1000 man. Ik hou van vrijheid en onafhankelijkheid, maar ben ook altijd in voor een praatje en gezelligheid. Ik hoop dat ik het naar mijn zin ga krijgen met jullie samen. Dat is voor mij het allerbelangrijkste.

TAMARA KEUPINK

Mijn naam is Tamara Keupink, 44 jaar en kom uit Deurningen waar ik samen met mijn man en mijn dochter woon.
Duiken is een grote passie van mij. In mijn vrije uurtjes ben ik vaak in onze schuur te vinden waar mijn co2 laser staat. Creaties van hout, acrylaat en glas graveren en ontwerpen maken.
Na 25 jaar in de tankstation branche te hebben gezeten was het tijd voor een carrière switch.Maar wat ga je dan doen, er is zo veel keuze. Ik kwam de opleiding EP-W tegen. Zonder enige technische achtergrond toch aan de opleiding begonnen bij Onze Joost en met succes. Het theoretische gedeelte met succes behaald. Nu de volgende uitdaging, de praktijk. Ik heb er heel veel zin aan! Nieuwe uitdaging, nieuwe collega's, nieuwe leermomenten bij Nibag.

JARNO KERSTEN

Ik ben Jarno Kersten, 24 jaar, wonend in Den Bosch, en heb nu 1 jaar ervaring als EP-W adviseur. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging bij Nibag om door te groeien tot EP-U adviseur.
In mijn vrije tijd ben ik bezig met sport (fitness & squash), voetbal kijken, motorrijden en muziek luisteren.
Ik werk van maandag t/m donderdag, dus als je in Oss werkt zien we elkaar regelmatig, tot dan!

BENIEUWD NAAR TEAM NIBAG?

Bekijk hier al onze medewerkers! Onderdeel uitmaken van Nibag? Bekijk dan onze vacatures.