JUNIOR PROJECTLEIDER EP-W (VEENENDAAL)


Locatie: Veenendaal


Uren: 32-40


Opleiding: technische achtergrond of affiniteit met techniek

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ENERGIE

Nibag is als pionier vanaf 2001 betrokken geweest bij het uitbrengen van energielabels voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Op dit moment zijn we toonaangevend in Nederland. Je gaat vanuit onze vestiging in Veenendaal aan de slag met mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen o.a. de corporatiesector en institutionele beleggers. Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt.

DE WERKZAAMHEDEN VAN EEN JUNIOR PROJECTLEIDER EP-W

Je ondersteunt een of meerdere projectleiders bij de uitvoering van EP-W projecten. Dit betekent dat je enerzijds taken overneemt van de projectleiders en je anderzijds bezighoudt met het invoeren van en adviseren over energielabels. Inspectiewerk kan voorkomen, maar de focus ligt op kantoorwerkzaamheden. Je wordt intern begeleid en binnen een aantal jaren groei je door naar een zelfstandig projectleider met eigen projecten.

Je start met het afstemmen van de benodigde informatie/communicatie met de klant en haar huurders. Vervolgens zet je deze werkzaamheden uit bij inspecteurs en adviseurs. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren van werkzaamheden van collega's (kwaliteitsbewaking). Ook het opstellen van nieuwe, en het actualiseren van bestaande, energielabels in Vabi Assets Energie behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast stel je maatwerkadviezen en scenarioberekeningen op.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een technische achtergrond;
 • Je hebt je EP-W basis certificaat (methode NTA8800);
 • Enige ervaring als projectleider is een pré;
 • Je hebt enige ervaring met het opstellen en actualiseren van grote aantallen energielabels binnen Vabi Assets Energie en bent toe aan de volgende uitdaging;
 • Je hebt je rijbewijs B.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent klantgericht;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig;
 • Je hebt een analytische inslag;
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband.
 • Je bent planmatig en geordend.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in één van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!