OP ZOEK NAAR EEN STAGE OF BIJBAAN?

Wij zijn doorlopend op zoek naar bijbaners, stagiairs en afstudeerders. Ben je op zoek naar een stage of bijbaan tijdens jouw studie of ben je al aan het oriënteren voor een baan na jouw studie? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Check onze vacatures voor stages en bijbaantjes hieronder of neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Geïnteresseerd maar staat er geen passende vacature tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

VESTIGING HENGELO

WERKEN BIJ NIBAG: WAT KAN IK VERWACHTEN?

Nibag is een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel. Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarbij krijg je van ons alle middelen die je nodig hebt om jouw werkzaamheden (thuis) uit te kunnen voeren.

Hoe is het om te werken bij Nibag? Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie!

STUDENTEN AAN HET WOORD

Binnen Nibag is 'studenten' een breed begrip. Denk hierbij aan stagiaires, studenten met een bijbaan en collega's die een opleiding of cursus volg(d)en. Ben jij de volgende die via de Nibag Academie een opleiding, cursus of training gaat volgen? Maak dit dan vooral kenbaar. Ken jij mogelijk geïnteresseerden die op zoek zijn naar een stage en/of bijbaan? Dan horen we het ook graag!
STIJN - BOUWKUNDE

´Ik heb een leuke, gezellige en zeer leerzame stage gehad. Een stage die ik met veel plezier heb mogen volbrengen!´
SEMANUR - HRM

'Nibag zou je kunnen vergelijken met een familiebedrijf, waar korte lijntjes zijn.´

MEER INFORMATIE?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Christiane de Bok
werken@nibag.nl
088 960 0900