NIBAG PARTNER VAN AANTWERK

8 mei 2023

Bij Nibag vinden wij aangenaam werken voor al onze collega's belangrijk. Wij willen iedereen, met of zonder beperking, een passende werkplek bieden. Een logische stap was dan ook om ons aan te sluiten bij Aantwerk.nu. Een initiatief van o.a. IBN, Weener XL werk & inkomen 's-Hertogenbosch en WSD dat is ontstaan vanuit een grote behoefte om elkaar en anderen te inspireren en te informeren over inclusief ondernemen.

NIBAG EN SOCIAAL ONDERNEMEN

De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet om werkplekken te bieden aan mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Met resultaat: want wij hebben inmiddels het PSO certificaat mogen ontvangen. Om aangenaam werken mogelijk te maken voor iedereen kijken wij naar wat een persoon nodig heeft bij ons om aan de slag te gaan. Dat kan extra begeleiding zijn om de taal te leren, maar ook een werkplek met zo min mogelijk prikkels. Meer weten over PSO en hoe Nibag hier meer omgaat? Klik dan hier.

MEER WETEN?

Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie waar 'aangenaam werken, wonen en leven' ook centraal staat voor de medewerkers? Bekijk dan onze vacatures of solliciteer direct via werken@nibag.nl.