BIJBAAN BOUWKUNDE (OSS)


Locatie: Oss


Uren: in overleg


Opleiding: bouwkunde

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing. Onze inspecteurs meten, onze adviseurs weten, onze projectmensen maken en onze beheerders bewaken.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van Duurzaamheid, Energie, Geluid, Veiligheid en Onderhoud. Voor met name utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ENERGIE

Nibag is als pionier vanaf 2001 betrokken geweest bij het uitbrengen van energielabels voor woning- en utiliteitsbouw in Nederland. Vandaag de dag zijn wij hierin toonaangevend in Nederland. Je gaat aan de slag met mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen o.a. de corporatiesector en institutionele beleggers. Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt.

HOE ZIET EEN WERKDAG BIJ NIBAG ERUIT?

Met een bijbaan op onze afdeling Energie werk je samen met EP-W (energieprestatie woningbouw) inspecteurs en -adviseurs. Je start in een ondersteunde rol als het gaat om informatieverzameling, -ordening, -beoordeling en deskresearch. Je neemt voorbereidend werk uit handen van de adviseurs en filtert voor hen alle relevante informatie. Daarnaast raadpleeg je bouwtekeningen en kom je tot een goed beeld van de energieprestatie van de woningen. Stap voor stap worden de werkzaamheden uitgelegd en op deze manier ga je steeds meer zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren.

Je krijgt vervolgens de keuze of je ondersteunende werkzaamheden uit wil blijven voeren, of jouw EP-W certificaten wil behalen. Met deze certificaten op zak mag je jezelf EP-W inspecteur of -adviseur noemen. Dit betekent dat je je de werkzaamheden zelfstandig kunt en mag uitvoeren, wat je natuurlijk ook terugziet in jouw salaris! Tot slot is er in overleg ook een verbreding of verdieping mogelijk in onze dienstlijnen Duurzaamheid, Geluid, Onderhoud en Veiligheid.

Wat je doet in een notendop
• Inventariseren, inspecteren en adviseren;
• Verdiepen in woningen, utiliteitsgebouwen en/of monumenten;
• Het creëren van een op jouw lijf geschreven uitdagende functie;

WIE ZOEKEN WIJ?

• Je studeert aan een bouwtechnische/installatietechnische opleiding;
• Je bent bereid op korte termijn een EP-W certificaat te behalen op kosten van Nibag (of je bent al in het bezit van een geldig EP-W certificaat).
• Je hebt affiniteit met het digitaal werken in tablets of met apps;
• Je kunt zelfstandig werken en weet je tijd effectief in te delen;
• Je hebt een verzorgd en representatief voorkomen;
• Je leert gemakkelijk en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
• Je wil graag leren van ervaren en hulpvaardige collega's.

WIE BEN JIJ?

Wij zoeken een student met interesse voor bouw. Je studeert aan een technische opleiding en bent gemotiveerd. Je wilt graag leren en je grenzen verleggen. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel, proactief, besluitvaardig en heb je een analytisch vermogen. Ook kun je goed zelfstandig werken en ben je communicatief sterk. Het aantal uren per week wordt in overleg bepaald.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door jouw coach ontvangen, die je tijdens je eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag en jou tijdens je stage begeleidt.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag poolauto die je kunt gebruiken voor zakelijke ritjes. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERKZAAMHEDEN

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen. Daarbovenop organiseren we borrels, (educatieve) uitstapjes en andere (sportieve) activiteiten.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ALLE VACATURES

Benieuwd naar de mogelijkheden en alle openstaande vacatures? Bekijk dan ons vacatureoverzicht!

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!