MBO STAGIAIR (HENGELO)


Locatie: Hengelo (Overijssel)


Uren: 32-40


Opleiding: bouwkunde

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing. Onze inspecteurs meten, onze adviseurs weten, onze projectmensen maken en onze beheerders bewaken.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor met name utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

DE WERKDAG VAN EEN MBO STAGIAIR

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je in de verschillende afdelingen en werkzaamheden te verdiepen, zodat je erachter kunt komen wat echt bij jou past. Maak kennis met afwisselende taken, zoals inventariseren, inspecteren en tekenen. Verdiep je in woningen, utiliteitsgebouwen en/of monumenten. Ontdek de verschillen tussen Geluid, Energie, Veiligheid en Onderhoud. Leer van je meer ervaren en hulpvaardige collega's. Kies gaandeweg wat voor een expert jij wil worden!

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een mbo student Techniek, Samenleving en Bouw of Economie & Bedrijf. Wij zijn op zoek naar een student die het leuk vindt om werken te combineren met leren. Om jou op de juist plek te krijgen, gaan wij uit van jouw talenten en interesses. Je kunt bij ons verschillende kanten op. Wij bieden je, naast het opdoen van werkervaring, tevens een breed scala aan ontdekkingsmogelijkheden. Ook als het gaat om de ontwikkeling van je kennis en je persoonlijke vaardigheden. Wij zoeken:

  • MBO+ stagiaires en afstudeerders Techniek, Samenleving en Bouw of Economie & Bedrijf;
  • Mensen met een hands on mentaliteit, zonder per se hun handen vies te willen maken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van 4 -5 maanden;
  • Bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent nauwkeurig, zonder perfectionist te willen zijn;
  • Je hebt een analytische inslag;
  • Je werkt graag systematisch en in teamverband;
  • Je bent planmatig en geordend;
  • Jij wil graag een professional zijn.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

GOEDE STUDIEVOORWAARDEN

Vanzelfsprekend krijg je een marktconforme stagevergoeding. Daarnaast genieten we elke vrijdag van frietjes en een snack van de zaak en kun je gebruikmaken van de poolauto voor zakelijke ritjes. En wil je na je stage blijven plakken? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden, bijvoorbeeld als bijbaantje of in dienst.

NAAST JE WERKZAAMHEDEN

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen.

JA, IK BEN JULLIE STAGIAIR

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok of bel haar: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!