HBO STAGIAIR: BOUWKUNDE (OSS)


Locatie: Oss


Uren: 32-40


Opleiding: bouwkunde

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing. Onze inspecteurs meten, onze adviseurs weten, onze projectmensen maken en onze beheerders bewaken.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor met name utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

DE WERKDAG VAN EEN HBO STAGIAIR

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je in de verschillende afdelingen en werkzaamheden te verdiepen, zodat je erachter kunt komen wat echt bij jou past. Maak kennis met afwisselende taken, zoals inventariseren, inspecteren, adviseren en tekenen. Verdiep je in de vastgoedportefeuilles van onze klanten. Denk hierbij aan woningen, utiliteitsgebouwen en/of (rijks)monumenten. Ontdek de verschillen tussen onze dienstenlijnen Geluid, Energie, Veiligheid en Onderhoud en combineer deze kennis van de verschillende disciplines. Leer van je meer ervaren en hulpvaardige collega's. Kies gaandeweg wat voor een expert jij wil worden! Of schuilt er toch meer een allrounder in je?

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een hbo student Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde, die het leuk vindt om werken te combineren met leren. Om jou op de juist plek te krijgen, gaan wij uit van jouw talenten en interesses. Je kunt bij ons verschillende kanten op. Wij bieden je, naast het opdoen van werkervaring, tevens een breed scala aan ontdekkingsmogelijkheden. Ook als het gaat om de ontwikkeling van je kennis en je vaardigheden. Wij zoeken:

  • Hbo stagiaires en afstudeerders;
  • Mensen die zich graag inzetten als zakelijk dienstverlener;
  • Bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent 4 รก 5 dagen per week beschikbaar.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent een goede leider en gaat recht op je doel af;
  • Je bent resultaatgericht en gedisciplineerd;
  • Jij bent overtuigend en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme;
  • Je bent optimistisch en praat gemakkelijk met iedereen die je tegenkomt;
  • Jij wil graag een professional zijn.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

GOEDE STUDIEVOORWAARDEN

Vanzelfsprekend krijg je een marktconforme stagevergoeding. Daarnaast genieten we elke vrijdag van frietjes en een snack van de zaak en kun je gebruikmaken van de poolauto voor zakelijke ritjes.

NAAST JE WERKZAAMHEDEN

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met beide vestigingen. Daarbovenop organiseren we borrels, (educatieve) uitstapjes en andere (sportieve) activiteiten.

JA, IK BEN JULLIE STAGIAIR

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok of bel haar: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!