SENIOR ADVISEUR BRANDVEILIGHEID (VEENENDAAL)


Locatie: Veenendaal


Uren: 32 - 40 uur


Opleiding: minimaal Brandpreventiedeskundige 1 

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG BRANDVEILIGHEID

Ons brandveiligheidsteam beschikt over ruime kennis en ervaring, waardoor wij breed inzetbaar zijn. Zo dragen wij zorg voor een veilige werk- en leefomgeving voor zowel bestaande als nieuwbouw. Denk aan het uitvoeren van inspecties om te kunnen beoordelen waar de brandveiligheid verbeterd kan worden. Zo komt een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij.

DE WERKDAG VAN EEN SENIOR ADVISEUR BRANDVEILIGHEID

De verantwoordelijkheid voor integrale (brand)veiligheidsvraagstukken met betrekking tot vastgoed combineren met de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de afdeling na gebleken geschiktheid. Dat is waar het in grote lijnen om draait in jouw rol als Senior Adviseur Brandveiligheid. In deze functie combineer jij de rol van meewerkend voorman op het gebied van brandveiligheidsvraagstukken met het aansturen van een team van ervaren inspecteurs/adviseurs. Je motiveert, legt de vinger snel op de zere plek en denkt altijd mee over een oplossing, zowel inhoudelijk als commercieel. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor alle diensten binnen de dienstlijn Veiligheid. Onder 'Veiligheid' vallen o.a. de diensten brandveiligheid, legionellabeheer en asbestbeleid/beheer. In deze functie heb je een brede rol waarbij je diverse instanties met verschillende veiligheidsvraagstukken helpt. Daarom beheers je het hele proces van planning, voortgang, budget, kwaliteit, informatie en communicatie. Daarnaast krijg je energie van het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties.

Je staat in direct contact met projectleiders, -managers van andere dienstlijnen en klantrelaties. Je zoekt naar mogelijkheden om samen te werken om zo diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren om de 'cross selling' te bevorderen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Hbo- of wo diploma in technische richting;
 • Brandpreventiedeskundige 1 (of gelijkwaardig);
 • Brandpreventiedeskundige 2 is een pré (anders bereid deze te volgen);
 • Brede kennis van huisvestinggerelateerde projecten en processen;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met integrale (brand)veiligheidsvraagstukken;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

WIE BEN JIJ?

 • Ervaring/affiniteit met vastgoed;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Teamspeler;
 • Sterk in relatiebeheer;
 • Commercieel inzicht;
 • Resultaatgericht;
 • Probleemoplossend.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling. Op vrijdag verzorgt Nibag de lunch: friet / patat en snack.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!