PROJECTMEDEWERKER NEN 2580 (HENGELO)


Locatie: Hengelo


Uren: 20-40 uur vrij in te delen


Opleiding: bouwkundige achtergrond

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ONDERHOUD

Het team Onderhoud neemt verschillende diensten voor hun rekening. Van bouwprojectmanagement en tekenwerk tot het opstellen van MJOPS, Nibag doet het allemaal! Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt. Denk hierbij aan zorginstellingen, gevangenissen, gemeentelijk- en rijksvastgoed, monumentale gebouwen en scholen.

DE WERKDAG VAN EEN PROJECTMEDEWERKER NEN 2580

Als projectmedewerker vervul je een belangrijke rol om te komen tot het digitaliseren van de vastgoedportefeuille van onze klanten, waar 2D tekeningen worden vertaald naar 3D tekeningen. Wij vragen een professionele werkhouding en dat je gecontroleerd te werk gaat!
Om bij ons aan de slag te gaan, moet je een gepassioneerde bouwkundige zijn met ruimtelijk inzicht. Daarbij werken wij met een secuur en zelfstandig team en is het belangrijk dat je goed het overzicht kunt bewaren.

Wil jij een bijdrage leveren tot deze digitale transformatie om te komen tot een Digital Twin, dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT JE DOET IN EEN DOTENDOP

 • Het klaar zetten en typeren van tekeningen voor onze productieportal;
 • Uitvoeren van analyse en controleren van 2D tekeningen van onze klant en ketenpartners;
 • Het digitaliseren van tekeningen tot 2D en/of 3D tekeningen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een bouwkundige achtergrond;
 • Je bent bekend met Autocad en Revit (geen must);
 • Je kunt zelfstandig werken en weet je tijd effectief in te delen;
 • Je leert gemakkelijk en pakt nieuwe werkzaamheden snel op;
 • Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en in staat uniform te werken;
 • Je bent enthousiast en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je wil graag leren van ervaren en hulpvaardige collega's.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een helikopterview, waardoor je hoofdzaken van bijzaken weet te onderscheiden en prioriteiten kunt stellen;
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband;
 • Je hebt een 'hands on' mentaliteit en bent een 'recht door zee' type;
 • Je bent communicatief sterk , resultaatgericht, zelfstandig en praktisch.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door jouw coach ontvangen, die je tijdens je eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.


GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag poolauto die je kunt gebruiken voor zakelijke ritjes. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

NAAST JE WERKZAAMHEDEN

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen. Daarbovenop organiseren we borrels, (educatieve) uitstapjes en andere (sportieve) activiteiten.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok of bel haar op 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname persoonlijkheidsanalyse

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!