OPZICHTER E- & W-INSTALLATIES (OOST NEDERLAND)


Uren: 24-40 uur


Opleiding: mbo


Locatie: Noord- en Oost Nederland

Voor grote projecten verdeeld over Noord- en Oost-Nederland zijn wij op zoek naar Opzichters E- & W-installaties die ons kunnen ondersteunen, zowel in de flexibele schil als het vaste team.

DE WERKDAG VAN…

In de rol van opzichter bewaak jij de voortgang van jouw projecten en zorg je ervoor dat deze op rolletjes verlopen. Dat betekent dat je vaak op locatie bent om bijvoorbeeld uitgevoerde werkzaamheden te controleren, woon je (bouw)vergaderingen bij en controleer je verslagen. Ook heb je nauw contact met de opdrachtgever en aannemer/installateur om tot een betere samenwerking te komen. Als opzichter bij Nibag heb jij dus een veelzijdige en uitdagende functie.

Een greep uit je werkzaamheden:
 • Ter plekke controleren van de door de aannemer/installateur uitgevoerde werkzaamheden (o.a. preventief onderhoud, bijkomende werkzaamheden en storingen);
 • Controleren van de logboeken aan de hand van algemeen tijdschema onderhoudsinstallateur en uitdraai van de ingevoerde verplichtingen uit de webapplicatie;
 • Het signaleren en rapporteren van in de praktijk geconstateerde tekortkomingen aan de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige installaties en/of bouwkundige zaken;
 • Het beoordelen, adviseren en rapporteren van storingen (met aandacht voor herhaalstoringen en hersteltijden) en onderhoudsrapportages van de aannemer m.b.t. voorkomende bijzonderheden en onregelmatigheden;
 • Het beoordelen van het algemeen tijdschema, de storings- en BKW-overzichten (bijkomende werken) van de aannemers;
 • Het beoordelen van recht op betaling van de door de aannemer ingediende (termijn)rekeningen;
 • Het beoordelen van de vervangingsplanning van de aannemer;
 • Het opleveren van dagelijkse onderhoudswerkzaamheden op E- en W-gebied en begeleiden van de nazorgfase hiervan.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Minimaal MBO diploma in de technische richting (bijv. werktuigbouwkunde, elektro-, klimaat- of transporttechniek)
 • Relevante werkervaring in het werkveld van (en toezicht houden op) E- en W-onderhoud;
 • Aantoonbare kennis van de NEN2767 methodiek is een pré;
 • In het bezit van VCA basis of bereid deze op korte termijn te behalen.

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.
Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega’s. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én computer/ laptop van de zaak. Daarnaast is er een goede pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten en/ of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Clemens van den Biggelaar.

Clemens van den Biggelaar
06 51 54 51 91
c.vd.biggelaar@nibag.nl

Solliciteer direct >

PROFESSIONALS

Aangenaam, wij zijn Nibag Professionals. Wij zijn een aparte werkmaatschappij van Nibag Groep en richten ons op de tijdelijke, flexibele of vaste invulling van personeel, zowel bij de klanten van Nibag Groep als bij andere diverse opdrachtgevers in het publieke en sociale domein.Wij houden ons bezig met bemiddeling. Dit doen wij voor externe partijen/klanten, maar ook nemen wij een stukje interne werving voor de Nibag Groep op ons. Onze externe klanten bieden wij diverse personele oplossingen aan op maat.

Lees meer >