BOUWPLANTOETSER EN (AANKOMEND) EP-ADVISEUR (HENGELO)


Locatie: Hengelo (Overijssel)


Uren: 32-40


Opleiding: hbo

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing. Onze inspecteurs meten, onze adviseurs weten, onze projectmensen maken en onze beheerders bewaken.

We leveren relevante kennis en kunde op het gebied van duurzaamheid, energie, geluid, veiligheid en onderhoud. Voor met name utiliteitsgebouwen, woningen en monumenten.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

WAT JE DOET IN EEN NOTENDOP

 • Bouwplantoetsingen voor bouwaanvragen, o.a. daglicht en ventilatieberekeningen;
 • BENG berekeningen (o.a. BENG toets nieuwbouw, bouwaanvraag registratie) op basis van de NTA8800;
 • MPG-berekeningen opstellen en/of controleren;
 • Ondersteuning in NEN2580, Energievraagstukken;
 • Behandelen vraagstukken voor de Wet Kwaliteitsborging;
 • Aansturen en begeleiden van de junior specialisten/adviseurs met betrekking tot bovenstaande vraagstukken.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Hbo denk- en werkniveau, minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Affiniteit en kennis van bouwtechniek, installaties en energie;
 • Een opleiding bouwkunde/installatietechniek/bouwfysica is een pre (maar niet noodzakelijk);
 • Ervaring met het opstellen van EPC-berekeningen voor woningbouw en eventueel utiliteitsbouw en in bezit van EP-W of EP-U certificaat of bereid deze op kosten van Nibag te behalen;
 • Woonachtig in de regio Twente;
 • Ervaring met gemeentelijke organisaties;
 • In staat om klantrelaties te onderhouden en te adviseren;
 • Kennis en ervaring met bouwplantoetsingen, Energie en Vastgoedvraagstukken.

WIE BEN JIJ?

 • Je vindt het leuk om te werken in een dynamisch en gezellig team in een informele werkomgeving waar werkplezier voorop staat;
 • Jouw werkdag geslaagd is wanneer je de gevraagde berekening op kunt leveren, maar tussendoor ook die onverwachte vragen van klanten kunt beantwoorden;
 • Je bereid bent om je te ontwikkelen op het gebied van bouwbesluittoetsing, energiezuinigheid en duurzaamheid door middel van opleidingen en certificeringen.
 • Je het leuk vindt om ook op projectbasis tijdelijk onze opdrachtgevers in hun omgeving te ondersteunen.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!