PROJECTLEIDER VERDUURZAMING WONINGBOUW (HENGELO)


Locatie: Hengelo (Overijssel)


Ervaring: enige ervaring als projectleider


Opleiding: hbo

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Kom dan kennismaken!

Bij aanvang in je functie zul je door collega's in Oss ingewerkt worden. Nadat je volledig ingewerkt bent door collega's in Oss, zal deze vestiging of onze vestiging in Heel jouw standplaats worden. Het zou dus perfect zijn wanneer je woonachtig bent in de buurt van Oss of Heel.

NIBAG DUURZAAMHEID

Alles wat wij doen, staat in het teken van verduurzamen! We denken en doen aan Slim verduurzamen van vastgoedportefeuilles of geven hier invulling aan vanuit onze dienstlijnen Energie, Onderhoud, Veiligheid, Geluid en Duurzaamheid. Duurzaamheid is een dienstlijn die nog volop in ontwikkeling is. Dit betekent dat er volop ruimte is om mee te denken over hoe deze dienstlijn verder geïnnoveerd kan worden.

DE WERKDAG VAN EEN PROJECTLEIDER VERDUURZAMING WONINGBOUW

Als projectleider verduurzaming vastgoed ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van opdrachten op het gebied van verduurzamingsprojecten. Denk daarbij aan 0-metingen of renovatietrajecten, waarbij complexmatig zaken in kaart worden gebracht en waar nodig verduurzaamd. Je bent de schakel tussen je collega's en de klant, waarbij het belangrijk is om zowel kwaliteit als de kwantiteit goed te bewaken. Je stuurt op aantallen, budgetten en inhoudelijke prestaties van je teamleden en zorgt dat de klantverwachting altijd aansluit bij de stand van zaken van het project. Je bent sterk in relatiebeheer met alle betrokken partijen, mede door actief deel te nemen aan overleggen die gaan over de uitvoering van de opdracht en het sturen van een reële klantverwachting. Intern help je mee de organisatie verder te professionaliseren door je proactieve en positieve houding. Je beheerst de theorie om te kunnen adviseren op gebied van verduurzaming of je bent in staat om die in korte tijd eigen te maken.

De vestiging van Nibag in Hengelo óf Oss wordt jouw standplaats en je reist zo nu en dan naar andere vestigingen van Nibag. Vanuit huis werken is bespreekbaar.

Wat je doet in een notendop:

 • Projectondersteuning en projectleiding van 0-metingen en verduurzamingstrajecten;
 • Geheel zelfstandig en op professionele wijze begeleiden van projecten;
 • Aansturing van een intern projectteam;
 • Adviseren bij verduurzamingsprojecten;
 • Interne controles uitvoeren op kwaliteit;
 • Bijwonen van overleggen met ketenpartners;
 • Bewaken van kosten, planning en kwaliteit van projecten;
 • Inspectiegegevens invoeren en adviseren op gebied van energieprestatie;
 • Goed samenwerken met onze inspecteurs en adviseurs.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau, minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt enige ervaring als projectleider;
 • Je hebt een commerciële instelling. Je bent in staat om klantrelaties te onderhouden en uit te bouwen en met een integrale blik onze dienstverlening onder de aandacht te brengen;
 • Je bent in het bezit van het certificaat EP-W/EP-U en hebt enkele jaren ervaring in de uitvoering.
 • Enige technische kennis van bouwkunde, installaties en energie is een pré.

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een helikopterview, waardoor je hoofdzaken van bijzaken weet te onderscheiden en prioriteiten kunt stellen;
 • Je kunt projecten naar tevredenheid leiden;
 • Je werkt graag met een team samen en bent in staat om anderen aan te sturen;
 • Je hebt een 'hands on' mentaliteit en bent een 'recht door zee' type;
 • Je bent gedreven, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, praktisch en besluitvaardig.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling. Op vrijdag verzorgt Nibag de lunch: friet / patat en snack.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!