ADVISEUR VERDUURZAMING WONINGBOUW (OSS)


Locatie: Oss


Uren: 32-40


Opleiding: hbo

DE WERKDAG VAN EEN ADVISEUR VERDUURZAMING WONINGBOUW

Als adviseur verduurzaming woningbouw geef je advies bij het verduurzamen van vastgoed. Je vertaalt een klantvraag naar een concrete verduurzamingsopgave en rekent door welke impact die heeft op de bestaande situatie. Daarbij is er vaak sprake van verschillende scenario's waaruit samen met de klant een keuze moet worden gemaakt op basis van bijvoorbeeld haalbaarheid, maakbaarheid en te verwachten resultaten. Uiteraard is het kostenaspect ook van belang in het uiteindelijke plan. De output richting de klant is een adviesblad waarin bondig de gemaakte afwegingen en doorrekeningen zichtbaar worden gemaakt.

Vanuit je bouwkundige achtergrond en ervaring in het vakgebied kun jij de klant voorzien in de antwoorden die nodig zijn om de juiste beslissingen te maken. Daarbij neem je ook de vertaling naar de praktijk mee in de samenwerking richting uitvoerende ketenpartners. Je bent in deze rol zelfstandig aan het werk en maakt daarbij waar nodig gebruik van je interne of externe sparringpartner(s).

De vestiging van Nibag in Oss of Hengelo wordt jouw standplaats, maar je kunt indien nodig ook werken bij andere vestigingen van Nibag. Vanuit huis werken is bespreekbaar.

WAT JE DOET IN EEN NOTENDOP:

• Op professionele wijze uitvoeren van verduurzamingsadviezen;
• Zelf de vertaalslag maken van klantvraag naar eindrapportage;
• Intern de samenwerking opzoeken met je vaste sparringpartner(s) waar nodig.
• Sturen op de uitgangspunten van een opdracht, waaronder de voorgecalculeerde uren.

WIE ZOEKEN WIJ?

• Je hebt een relevant diploma (voorkeur: bouwkunde of installatietechniek).
• Je hebt je EP-W basis certificaat (methode NTA8800) en hebt minimaal enkele jaren ervaring in de uitvoering.
• Je weet hoe je (bouwkundige) tekeningen moet lezen en installaties moet herkennen.
• Je kent alle mogelijkheden binnen Vabi Assets.
• Praktische ervaring met de uitvoering van verduurzamingsprojecten is een pre.

WIE BEN JIJ?

• Je hebt een helikopterview, waardoor je hoofdzaken van bijzaken weet te onderscheiden en prioriteiten kunt stellen;
• Je kunt projecten naar tevredenheid zelfstandig uitvoeren;
• Je hebt een 'hands on' mentaliteit en bent een 'recht door zee' type;
• Je bent gedreven, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, praktisch en besluitvaardig.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

Solliciteer direct >

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én computer/laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!