ERVAREN EP-W ADVISEUR (HEEL)


Locatie: Heel (Limburg)


Uren: 32-40


Opleiding: technische achtergrond of affiniteit met techniek

NIBAG, AANGENAAM

Wij zijn ervan overtuigd dat aangenaam werken, wonen en leven mensen gelukkiger maakt. Dit doen we door waarde toe te voegen aan vastgoed. Als gepassioneerde en gedreven regisseurs; met een focus op slim verduurzamen, integraal beheer en centrale vastgoed sturing.

Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Kom dan kennismaken!

NIBAG ENERGIE

Nibag is een pionier binnen de energielabeling. Vandaag de dag zijn wij zelfs toonaangevend in Nederland. In een team van team van ruim 30 gecertificeerde collega's ga je aan de slag met mooie projecten voor grote opdrachtgevers binnen o.a. de corporatiesector, rijksoverheid, gemeenten, zorginstellingen en institutionele beleggers, maar ook voor kleinere opdrachtgevers in het MKB. Dit betekent dat een veelzijdigheid aan opdrachtgevers, projecten en panden voorbij komt.

DE WERKZAAMHEDEN VAN EEN EP-W ADVISEUR

Als EP-W adviseur hou jij je o.a. bezig met het opstellen van nieuwe en het actualiseren van bestaande energielabels voor woningbouw, maar maak je ook maatwerkadviezen of scenario's. Jij bent daarbij met jouw ervaring een goede sparringpartner voor collega's als het gaat om het vertalen van praktijksituaties naar de labelmethodiek. Daarnaast weet je waar je op moet letten bij het controleren van aangeleverde informatie/bewijslast en kun je deze efficiënt en complexgewijs doorvoeren in de software.

Wat je doet in een notendop
 • Deze functie een combinatie van inspecteren en kantoorwerk.
 • Je inspecteert woningen en verzamelt in het veld de benodigde gegevens, eventueel gecombineerd met aangrenzende diensten zoals WWS-punten en NEN2580.
 • Je vertaalt alle aangeleverde én zelf verzamelde informatie naar de juiste gegevens om door te voeren in de software.

WIL JE MEER?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Dit kan natuurlijk binnen de afdeling Energie door bijvoorbeeld door te groeien als bijvoorbeeld assistent projectleider, projectleider of diensteigenaar. Je mag je ook in de verschillende afdelingen en werkzaamheden verdiepen, zodat je erachter kunt komen wat echt bij jou past. Maak kennis met afwisselende taken, zoals inventariseren, inspecteren, adviseren en tekenen. Verdiep je in de vastgoedportefeuilles van onze klanten. Denk hierbij aan woningen, utiliteitsgebouwen en/of (rijks)monumenten. Ontdek de verschillen tussen onze dienstenlijnen Geluid, Duurzaamheid, Energie, Veiligheid en Onderhoud en combineer deze kennis van de verschillende disciplines. Leer van je meer ervaren en hulpvaardige collega's. Kies gaandeweg wat voor een expert jij wil worden! Of schuilt er toch meer een allrounder in je?

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt een relevant diploma (voorkeur: bouwkunde of installatietechniek).
 • Je hebt je EP-W basis certificaat (methode NTA8800).
 • Je weet hoe je (bouwkundige) tekeningen moet lezen en installaties moet herkennen.
 • Je hebt ervaring met het opstellen en actualiseren van grote aantallen energielabels.
 • Je kent alle mogelijkheden binnen Vabi Assets.
 • Je hebt je autorijbewijs.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent nauwkeurig, zonder perfectionist te willen zijn.
 • Je hebt een analytische inslag.
 • Je werkt graag systematisch en in teamverband.
 • Je bent planmatig en geordend.
 • Jij wil graag een professional zijn.

ONZE MENTALITEIT

Wij willen er toe doen. Een merkbaar verschil maken. Met elkaar en voor elkaar. We zijn ondernemend, veelzijdig en persoonlijk. We zijn trots op wat we doen en op de positieve impact die wij hebben op het geluk van mensen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Aangenaam werken, wonen en leven vinden wij ook belangrijk voor onze collega's. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij daarom vanzelfsprekend. Daarnaast zijn wij een open, informele organisatie, waarbij humor op de werkvloer erg belangrijk is. Wij zijn geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel.

AANGENAAM

Alle nieuwe collega's krijgen bij Nibag een warm welkom, zodat jij je zo goed en snel mogelijk thuis voelt bij ons. Op je eerste werkdag word je door een collega ontvangen, die je tijdens jouw eerste weken wegwijs maakt binnen Nibag.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Dankzij ons bedrijfsgroeitraject heb je jouw persoonlijke ontwikkeling bij Nibag in eigen handen. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Dan bieden wij die mogelijkheden! Denk aan cursussen om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of je verder te verdiepen in een van onze andere dienstlijnen.

GOEDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Denk hierbij aan een marktconform salaris en een Nibag auto, maar ook een telefoon én laptop van de zaak. Daarnaast krijg je een pensioensregeling en een winstdelingsregeling. Op vrijdag verzorgt Nibag de lunch: friet / patat en snack.

NAAST JE WERK

Ook naast je werk is er bij Nibag genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn daarom ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zo is er jaarlijks een bedrijfsweekend met alle vestigingen.

JA, IK WIL DEZE BAAN

Ons bedrijf is gebouwd voor de toekomst! Bouw jij met ons mee? Mail dan je cv en motivatie naar werken@nibag.nl t.a.v. Christiane de Bok. Je kunt haar ook telefonisch bereiken op: 06 29 58 16 57.

Solliciteer direct >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITATIEPROCEDURE

1. Stuur jouw sollicitatie!

2. We gaan in gesprek

3. Afname online persoonlijkheidstest

4. Afstemmen van de arbeidsvoorwaarden

5. Ondertekenen van het contract - Gefeliciteerd!

6. Welkom bij Nibag!