SALLANDWONEN WINT DUURZAAMHEIDSPRIJS 2022

29 november 2022

Ook dit jaar wordt rond de dag van de duurzaamheid de Duurzaamheidsprijs uitgereikt aan de meest duurzame initiatieven van onze klanten van dat jaar. Gefeliciteerd aan de eerste winnaar van 2022: SallandWonen.

DUURZAAMHEIDSPRIJS 2022

Ieder jaar geven wij de winnaars van de Duurzaamheidsprijs een prijs die op een of andere manier bijdraagt aan de SDG-doelen. Dit jaar is dat niet anders. Namens de winnaar worden er 50 bomen geplant, waarmee omgerekend zo'n 1.250 kg CO2 uitstoot wordt bespaard. De winnaars zijn daarnaast ook de eerste eigenaren van de insectenhotels op onze groenstrook in Oss. Hopelijk kunnen we snel de eerste bewoners verwelkomen!

PRIJS VOOR INNOVATIEF BOUWEN

De eerst winnaar van de duurzaamheidsprijs 2022 is SallandWonen. Zij ontvangen de prijs, omdat zij zich breed inzetten op duurzaamheidsgebied en dan in het bijzonder voor Project Olstergaard. Hierbij worden 9 duurzame en circulaire woningen op CLT basis ontwikkeld. Deze duurzame nieuwbouwwijk is vooruitstrevend op het gebied van circulariteit, duurzaamheid en natuurinclusieve maatregelen.